23 Ağustos 2012 Perşembe

Yemek Oyunları Oynayın

Günümüzde hemen hemen her evde bilgisayar ve internet bulunmaktadır. İnternet kullanımının bu denli yaygın olması nedeniyle internet kullanım yaşı da bir hayli düşmüş durumdadır. Artık okul çağı öncesi çocuklar bile bilgisayar ve internetle haşır neşir olmaktadırlar. İnternette vakit geçiren çocuklar bu vakitlerinin büyük bir bölümünü oyun oynayarak geçirmektedirler.

İnternetten oyun oynayan çocuklar oldukça eğlenmektedirler. Oyun seçeneğinin bol olmasından dolayı oyundan oyuna atlayarak saatlerini sıkılmadan geçirebilmektedirler. Çocukların en çok tercih ettiği oyunlar kısa ve basit olmalarından dolayı flash tabanlı oyunlardır. Bu oyunlara yoğun ilgi olması nedeniyle bu yönde hizmet veren internet sitelerinin sayısı artmış durumdadır.

Site sayısının artması ve rekabetin iyice kızışması nedeniyle bu siteler farklı arayışlar içine girmişlerdir. Şu günlerde kızlarında bu sitelerden oyun oynamasıyla kızlara yönelik oyunlar popülerdir. Bu oyunlar arasında yemek oyunu ve bebek oyunları en fazla oynananlardır.

Yemek oyunları kız çocukları tarafından oldukça sevilmiştir. Hal böyle olunca yoğun ilgi karşısında internet siteleri de yemek oyunlarına her geçen gün yenilerini eklemektedirler. Oynayan çocuk ve oyun sayısı birbirine paralel olarak artmıştır ve sadece yemek oyunlarına yönelik sitelere de günümüzde rastlamak mümkündür. Bu yemek oyunları sitelerinde yemek pişirme oyunları, pasta süsleme oyunları, içecek hazırlama oyunları, pizza ve hamburger yapma oyunları, kızartma ve ızgara yapma oyunları, garsonluk yapma oyunları gibi birçok farklı oyuna rastlamak mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder