22 Ağustos 2012 Çarşamba

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

Oyun oynamanın sadece bir eğlence kaynağı olduğunu düşünen kimseler yanlış düşünmektedirler. Bu kimseler oyun oynamanın eğlencenin yanında eğitim, öğrenme açısından da faydalı olduğunu unutmaktadırlar. Bu noktada zeka oyunları ön plana çıkmaktadır. Zeka içerikli oyunlar ile özellikle de çocuklar daha etkili bir biçimde öğrenmektedirler. Bu çerçevede çocuklara sevmedikleri şeyler sevdirilmekte, öğrenmekte zorluk çektikleri şeyler öğretilebilmektedir. Mesela zeka oyunu tipleri ile çocuklara matematik sevdirilebilir. Matematikten nefret eden çocuklara karşı bu uygulama oldukça verimli olmaktadır. İşte bu sebeple bizler çocuklar için güzel ve eğlenceli zeka içerikli oyunlarını tavsiye ediyoruz. Bu yöntem hakkında çocuk gelişim uzmanlarının oldukça faydalı olan izahlarını okumanız sizin adınıza yararlı olacaktır.
Örnek olarak “resimleri unutma!” oyunundan söz edebiliriz. Bu zeka oyunu ile hafıza geliştirilebilmektedir. Şöyle ki, farklı kutularda farklı resimler bulunmakta ve bu farklı resimler arasında bazıları aynı olmaktadır. Sizler bu kutulardaki resimleri tek tek seçmektesiniz. Bu seçmenin ardından aynı olanları fark etmek ve böylece oyunda başarılı çıkmak durumundasınız. Oyun içerisinde aynı olanları fark etmeniz sizlere puanlar getireceği gibi aynı zamanda akılda tutma özelliğinize de katkıda bulunacaktır. Bu gibi
Zeka Oyunları sayesinde hafıza, mantık yürütme gibi özelliklerinizde artış görülecektir. Bu oyunlar özellikle de çocuklar için oldukça faydalı bir konum arz ederek keyif vermektedir.
Hiçbir şekilde kötü etkileri olmayan ve çocuk gelişim uzmanları tarafından tavsiye edilen zeka oyunu türleri için internet adresimizi kullanmanız yeterli olacaktır. Tamamen hızlı yöntemleri kullanarak bu oyunları oynayacağınız gibi süre kısıtlaması olmayanları da oynayabileceksiniz. Bu flash game türlerini oynadıktan sonra ne denli güzel kararlar aldığınızın siz de farkında olacaksınız. Bu çerçevede en güzel, en faydalı ve zekaya yararlı oyunlar için http://zekaoyunlari.name adresimizi tercih edebilirsiniz. Gün be gün geliştirdiğimiz ve yeni oyunlar ile takviye ettiğimiz, kullanıcı yorumlarını dikkate aldığımız bu oyun sitemiz ile başarılı adımlar atmanız mümkün olacaktır. Web sayfamızı kullanarak oyun oynarken bunları sevdikleriniz için de sosyal paylaşım ağlarından paylaşabilirsiniz. Hemen siz de bunları oynamak için aramıza katılarak karlı çıkın.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder