22 Ağustos 2012 Çarşamba

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Flash oyun sektörünün bu kadar gelişmiş olduğu günümüzde erkekler kadar kızlar da bu siteleri ziyaret edip oyun onamaktadırlar. Ancak oyunların çoğunun erkek çocuklarına yönelik olması kız çocuklarının biraz canını sıkmaktadırlar. Oynayacak oyun bulmak için dakikalarca arama yapan kızlar sonunda yine erkeklerin oyunlarını oynamak zorunda kalmaktadırlar.

Günümüzde artık kız çocuklarına yönelik oyunlar da flash tabanlı oyun hizmeti veren sitelerdeki yerlerini almışlardır. Oyun oynayan kız çocuklarının sayısının hiç de azımsanmayacak derecede olduğunu fark eden oyun siteleri artık bünyelerinde kızların da severek oynayacağı oyunlar almaktadırlar. Hatta bu işi daha da iler götürüp sadece kızlara yönelik oyunların bulunduğu oyun siteleri de açılmıştır.

Flash tabanlı oyunlar arasında kızlara özel binlerce çeşit oyun bulunmaktadır. Bu oyunlardan en fazla rağbet görenler yemek oyunları, manken giydirme oyunlarıdır. Manken giydirme oyunlarında kızlar mankenleri kendi zevklerine göre giydirip yeni yeni giyim tarzları oluşturabilmektedirler.

Yemek oyunları oynayan çocuklar da burada farklı farklı yemekleri pişirip hem eğlenirken hem de küçük yemek tarifleri öğrenebilmektedirler.
yemek oyunu kız çocuklarının en çok tercih ettiği oyunlardandır. Hal böyle olunca da yemek oyunları kategorisi altında onlarca farklı çeşitte oyun bulabilmek mümkün olmaktadır. Yeri geldiğinde yemek pişirilen bu oyunlarda yeri geldiğinde de bir restoranda garson veya mutfağında aşçı olarak çalışıp müşterilere yemek yetiştirmeyi görev edinerek oyun oynayabilmek mümkün olabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder