22 Ağustos 2012 Çarşamba

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Flash oyun sektörü çok gelişmiş ve günden güne de büyüyen bir sektör konumundadır. Bu pazarda rekabet de oldukça fazladır. Rekabetin bu denli fazla olmasının temel nedeni çocukların bu flash oyunlara olan ilgisinin giderek artması nedeniyle artan flash tabanlı oyun hizmeti veren sitelerin sayısıdır. Site sayısındaki artış nedeniyle rekabet bu denli artmıştır. Hal böyle olunca da bu alanda hizmet veren siteler bir adım öne çıkabilmek adına farklı uygulamalar yapmak durumuna gelmişlerdir. Oyun altyapılarını her zaman geliştiren bu siteler her geçen gün daha yeni ve daha farklı oyunları çocukların beğenisine sunarak diğer rakipleri karşısında avantaj dağlamak istemektedirler.

Farklı arayışlar içine giren bu siteler kızların da oyun oynama alışkanlığı edinmesinden faydalanarak kızlara yönelik oyunlar üretmeye başlamışlardır. Bu oyunlardan en fazla oynananları bebek giydirme oyunları, makyaj yapma oyunları, kuaför oyunları ve yemek oyunlarıdır. İşi biraz daha ileriye götürmek isteyen firmalar sadece bir oyun kategorisine yönelik siteler de kurmuşlardır. Örneğin sadece yemek oyunlarının bulunduğu internet siteleri mevcuttur.

yemek oyunu kız çocukları tarafından en fazla oynanan oyunlardandır ve sadece yemek oyunlarını içeren siteler de bu günlerde gittikçe popüler olmaya başlamışlardır. Çünkü bu sitelerde sadece yemek pişirme oyunları değil çok farklı tarzdaki yemek ile alakalı oyunları da bulabilmek mümkündür. Kızlar doğaları gereği yemek oyunlarını ve yemekle alakalı oyunları sevdiklerinden dolayı bu tarzdaki siteler iyi prim yapmaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder