22 Ağustos 2012 Çarşamba

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

Çok zengin bir içerik dünyasına sahip olan zeka oyunları sizin için farklı temaları barındırmaktadır. Bu kategoride yer alan oyunlar geniş bir yelpazede düşünüldüğünde yüzlerce farklı türünün mevcut olduğunu söylemek hiç de zor olmayacaktır. Ki bizler bu kadar farklı temalar arasında “uykuda yürüme” oyunundan biraz söz etmek istedik. Bu oyun içerisinde karakterimiz uyurgezer bir yapıya sahiptir. Bir gece yine uyurgezerliği tutan karakterimiz tehlikeli işlere bilmeden girişmektedir. Şöyle ki, uyuduktan sonra farkında olmadan kalkan karakterimiz caddeye çıkmakta ve bu şekilde hareket etmektedir. Karşısına arabalar, çukurlar çıkan kişi aşağı düşmekte ve arzu etmediği sonuçlarla karşı karşıya kalmaktadır.
Bu zeka oyunu ile dikkatli bir şekilde uyurgezer bir kimseyi yönlendirmeye çalışacaksınız. Bunun için iyi düşünmeli ve yanlış olan her türlü hareketten uzak kalmalısınız. Bunun için space tuşunu kullanmanız yeterli olacaktır. Devamlı yürümekte olan uyurgezer karakterimizi durdurmak için gerekli olan yöntem budur. Fakat her zaman durmak da çözüm olmuyor. Karakterimizin ileri hedeflere sağlam bir biçimde gitmesi için durduktan sonra hareket edilmesi gerekli olan alanlarda hareket etmek için space tuşundan elinizi çekmeniz gerekecektir. Oyun içerisinde farklı aşamalar bulunmakta ve her level bir diğerine göre daha fazla zorlu aşama getirmektedir. Bu kadar zorluk arasında karakterimizi yönlendirmek sadece klavyedeki iki tuşunuza kalmaktadır.
Siz de eğer bu ve bunun gibi mükemmel Zeka Oyunları ile oynamayı arzu ediyor iseniz web sayfamızı kullanmanız için http://zekaoyunlari.name linkini kullanmanız yeterli olacaktır. İnternet adresimizi güncel bir yapıda kılıp bunun gibi pek çok zeka oyununu karşınıza çıkarmaktayız. Bunlar arasında bil kazan, 25 farkı bul, eşyaları bul gibi farklı temalı oyunlardan söz etmemiz mümkün olacaktır. Fakat sizlerin bu büyük oyun dünyasını tanımanız daha güzel aşamaları beraberinde doğuracak ve sizi kazançlı kılacaktır. Sitemize giriş yaptığınızda karşınıza çıkacak olan kategoriler gerekli olan yönlendirmeyi sağlamaktadır. Böylece zeka konulu oyunların yanında dövüş, spor, savaş gibi çeşitli temalı oyunlar kullanılabilecektir. Haydi bunun gibi mükemmel flash oyunlar için hemen adresimizin ziyaretçileri arasında yerinizi ayırın.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder