22 Ağustos 2012 Çarşamba

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Oyun oynayan çocuk her zaman farklı şeyler öğrenmektedir. İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte çocuklar bilgisayar oyunlarına yönelmişlerdir. Bu durum sonucunda flash oyun sektörü büyük bir gelişme içine girmiştir. Flash oyun hizmeti veren site sayısında gözle görülür bir artış gözlenmiştir.

Site sayısının artmasının ardından bu sitelerdeki oyunlar da çeşitlilik göstermeye başlamıştır. Rekabetin iyiden iyiye arttığı flash tabanlı oyun sektöründe bu hizmeti veren siteler farklı arayışlar içine girerek rakiplerinin bir adım önünde geçmeyi hedeflemektedirler. Yeni ve değişik oyunları sitelerine yerleştirmek yoluyla hamleler yapmaktadırlar.

Farklı arayışlar içine giren bu siteler kızların da oyun oynama alışkanlığı edinmesinden faydalanarak kızlara yönelik oyunlar üretmeye başlamışlardır. Bu oyunlardan en fazla oynananları bebek giydirme oyunları, makyaj yapma oyunları, kuaför oyunları ve yemek oyunlarıdır. İşi biraz daha ileriye götürmek isteyen firmalar sadece bir oyun kategorisine yönelik siteler de kurmuşlardır. Örneğin sadece yemek oyununın bulunduğu internet siteleri mevcuttur.

Kız çocuklarının en çok oynadığı oyunların başında yemek oyunları gelmektedir. Yemek oyunlarında sadece yemek pişirme oyunları yoktur. Birçok farklı türdeki oyun bu kategori altına toplanmıştır. Garson oyunları ve pasta süsleme oyunları bu oyunlara verilebilecek bazı örneklerdir. Yemek oyunları kategorisi altındaki garson oyunları bir restorana gelen müşterilere servis yapmakla ilgilidir. Bu oyunlarda hızlı olmak ilk kuraldır. Müşteriden alınan siparişi doğru ve en hızlı şekilde müşteriye iletmek ve müşteri yemeğini yiyip masadan ayrıldığında masayı yeni müşterilere hazır olacak bir biçimde temizlemek gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder