22 Ağustos 2012 Çarşamba

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Yemek oyunları kız çocuklarının en çok tercih ettiği oyunlardandır. Erkek oyunlarını oynamaktan sıkılan kızlar adına yapılmış oyunlar arasında en fazla ilgi gören oyunlardan olan yemek oyunları bütün kızlar tarafından sevilerek oynanmaktadır. yemek oyununın haricinde manken giydirme oyunları, makyaj yapma oyunları, kuaför oyunları da kızlara yönelik olan oyunlar arasında en fazla talep görenleridir.

Yemek oyunlarına talebin bu kadar fazla olmasından dolayı bu kategoriye onlarca farklı çeşitte oyun eklenmiştir. Bunlardan başlıca oyunlar yemek pişirme oyunları, içecek hazırlama oyunları, hamburger ve pizza yapma oyunları, pasta yapma ve süsleme oyunları, garsonluk veya aşçılık yapma oyunlarıdır.

Yemek pişirme oyunlarında her çeşit yemeğin pişirilip hazırlandığı oyun bulunmaktadır. Kızartmalardan sulu yemeklere, ızgaralardan salatalara her türlü yemek ve tatlı çeşidini hazırlama oyununu yemek oyunları kategorisi altında bulabilmek mümkün olmaktadır. Yemek pişirme oyunlarında ilk önce malzemeler yıkanıp doğranır. Daha sonra bir kapta kavrulup suyu atılır ya da kızartılır. En sonunda sosları ilave edilerek servise hazır hale gelmiş olur.

Pasta hazırlama oyunlarında ise önce pasta kekinin hamuru hazırlanarak pişirilir. Daha sonra pastanın kremaları hazırlanarak pişirilen kekin üzerinde sürülür. En sonunda da pasta süslenerek servise hazır hale gelmektedir. Yemek oyunlarında temel mantık bu şekildedir. Aynı mantıktan yola çıkarak içecek hazırlamalar, hamburger ve pizza hazırlamalar, salata, sütlü ya da kremalı tatlı hazırlamalar da yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder