22 Ağustos 2012 Çarşamba

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

Temizlik ve tamir içerikli oyunlar Zeka Oyunlarının kapsadığı oyunlar arasında yer almaktadır. Farklı değerlendirmelerin yapılarak oynandığı bu oyunlarda iyi düşünme ve estetik kurgu önemli yer edinmektedir. Bu noktada “okyanusta deliği kapat” oyunundan söz etmek istiyoruz. Bu oyunda okyanusta bir petrol sızıntısı bulunmaktadır. Bu sızıntı canlıların yaşamını çok zor bir biçimde etkilemekte ve onların sağlığına zarar vermektedir. Bu sızıntıyı durdurmak için görevlendirilen kişi sizsiniz! Yapmanız gereken şey imkansız değil fakat biraz zor. Çünkü elinizdeki topları en uygun hareketleri yaparak sızıntıya doğru atmalı ve onu durdurmalısınız. Bunun için tahtaların yerini iyi oynatmalı, eksik olan yönlere karşı pratik açıdan doğru kararlar almalısınız.
Oyun içerisinde fare ile dokunduğunuz yerler kırılmaya ve hareket etmeye başlamaktadır. Mesela tahtaya fare ile dokunduğunuz zaman tahta kırılacak ve top aşağı doğru düşmeye başlayacaktır. Bu noktada hareket alanınızı düzenli olarak belirlemeli ve yanlış davranışlardan uzak kalarak topları kullanma hakkınızı uygun şekilde kullanmanız gerekecektir. Böylece okyanusta yer alan sızıntıyı durduracak ve balıkların rahat bir biçimde bu alanda yaşamalarında rol oynayabileceksiniz. Ayrıca şunu da belirtelim ki her sızıntıyı durdurmanız karşılığında daha farklı aşamalara geçeceksiniz. Böylece mantığınızı daha çok kullanmanız gerekecektir. Bu zeka oyununu oynamaktan oldukça keyif alacağınızdan emin olabilirsiniz. Bunun için hemen internet adresimizi kullanabilirsiniz.
Hızlı kütüphaneciden küp parçalamaya, tetristen kaleyi korumaya, ışıklı labirentten daha farklı oyunlara kadar pek çok oyuna erişmek için web sayfamızı kullanmanız yeterli olacaktır. Bunun için http://zekaoyunlari.name zeka oyunu dünyası sizi de arasına davet ediyor. Bu oyun merkezini kullanmaktan oldukça keyif alacak ve tekrar tekrar bunları oynamaktan büyük keyif alacaksınız. Bunun için pratik bir hareket metodunun yanında hızlılık da önem arz etmektedir. İçeriklerimiz zengin olmakta ve gün be gün yenilenmektedir. Bu çerçevede dikkatlice hareket etmeli ve eksik noktalara karşı yakınlarınızdan da destek almalısınız. Haydi bunun gibi yüzlerce farklı oyun için hemen aramıza katılarak tüm bunlara ve daha fazlasına erişmenin mutluluğunu elde edin. Bizi tercih etmeniz sizin için keyifli olacaktır.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder