22 Ağustos 2012 Çarşamba

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Yemek oyunları son yıllarda flash oyun sektörünün patlamasıyla ortaya çıkmış kızlara yönelik olan oyunlardandır. Çıktığı zamandan bu yana büyük bir ilgi gören yemek oyunları kategorisi adı altında onlarca farklı çeşitte oyun bulabilmek mümkündür. Bu oyunların popülerliği günden güne artmaktadır. Kızların internette daha çok oyun oynamaya başlaması nedeniyle sadece yemek oyununa yönelik siteler açılmış ve bu sitelere de rağbet günden güne fazlalaşmaktadır.

Yemek oyunları adı altında birçok oyun bulabilmek mümkündür. Bu oyunların sayısı giderek artmaktadır. En fazla rağbet gören yemek oyunları klasik yemek hazırlama oyunlarıdır. Burada hazırlanan yemeğin bir önemi yoktur. Hemen hemen her türlü yemeğin, pastanın, tatlının, ızgaranın, kızartmanın ve salatanın oyunu mevcuttur. Oynanması gayet basit olan bu oyunlarda amaç malzemeleri doğru oranlarda ve doğru biçimlerde hazırlayarak yemeği oluşturmaktır. Yemek oluştuğunda ise geriye bu yemeği güzelce süsleyip servis etmek kalmaktadır.

Yemek oyunlarının adı altında çok farklı tarzda oyun bulup oynayabilmek mümkündür. Bu oyunlar sadece yemek pişirmeye yönelik oyunlar olmamaktadır. Örneğin bir fastfood restoranında aşçılık veya garsonluk yapmak gibi çok farklı oyunlar mevcuttur. Bu oyunlarda amaç hızlı olabilmektir. Yemek hazırlama bölümünde çalışıyor iseniz gelen siparişlerdeki yemekleri en çabuk ve doğru şekilde hazırlamanız gerekmektedir. Eğer garson olarak çalışıyorsanız müşterilere siparişlerini doğru bir şekilde ve zamanında iletmek zorundasınız. Müşteriler kalktığı zaman ise yeni müşteriler için masaları hızlı bir şekilde temizlemeniz gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder