22 Ağustos 2012 Çarşamba

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

Mükemmel bir hayal dünyaları bulunan çocukların bu yapılarını zenginleştirmek oldukça önemlidir. Bebeklik döneminden itibaren çeşitli faydalı öğrenme şekilleri ile gelişen minikler, ileriki dönemde oldukça faydalı gelişmelere sahip olmakta ve bu durumun faydasını görmektedir. Bu noktada minikler için güzel bir öğrenme yöntemi olan zeka oyunları yönteminden söz etmemiz mümkündür. Çocuklar için seçilecek bu tip oyunlar onları hem eğlendirecek hem de rahat bir biçimde bazı şeyleri öğrenmelerini sağlayacaktır. Bu çerçevede sizlere zeka oyunu kategorisinde yer alan “kötü tavukları yok et” oyunundan söz edebiliriz. Bu flash oyunu oynarken tahtalardan camlara kadar önemli noktalar göz önünde bulundurulmalı ve dikkatli bir biçimde tercih belirlenmelidir.
Tahtaları balta ile kırmanızla beraber tavukların üstüne düşmelerini sağlayabilir ve aynı şekilde yumurtalara da çarpmalarında rol oynayabilirsiniz. Fakat rastgele tahtalara vurmak pek de başarılı sonuç getirmeyecektir. Şöyle ki, tahtaların yumurtaların üzerine düşmeleri için buna göre biçim vermelisiniz. Aksi durumda tahtalar farklı yere düşecek ve dolayısı ile de arzu edilen netice elde edilemeyecektir. Bu çerçevede sizler için bu zeka oyununu oynarken dikkatli olmanızı öneriyoruz. Aksi durum kazançlı çıkmanızı engelleyecek ve arzu edilmeyen şekilde oyunu kaybetmenize sebep olacaktır. Oyun içerisinde hareket ederken hızınızı pratik bir biçimde ayarlamanız gerekecektir. Yavaş hareket etmeniz sizleri kazançsız kılacaktır. Fakat hızlı oyun oynarken de dikkati elinizde tutmanız gerekecektir.
Sizin için örnek olması açısından sadece bu oyundan söz ettik fakat Zeka Oyunları sadece bunlardan ibaret değildir. Kelimeleri bulma, altın yakalama, kutu şekillendirme, matematik işlemler gibi çeşitli temalar zeka oyunu kategorisi içerisinde yer almaktadır. Bu içerikleri daima zengin bir yapıda değerlendirerek uygun olan şekillerin alınması noktasında yardımcınız olmaktayız. Bunları tercih ederken gerekli olan oynama şekli için de bilgi aktarımı gerçekleştirmekteyiz. Siz de bunun gibi çeşitli oyunları oynamak için http://zekaoyunlari.name web adresimizi kullanabilirsiniz. Web sayfamızı güncel bir yapıda sizlere sunmaktan memnuniyet duymakta ve her zaman aramızda olmanızı arzu etmekteyiz. Bu çerçevede siz de aramıza katılarak çok faydalı oyunlarımızdan yararlanabileceksiniz. Başarılar dileriz.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder