22 Ağustos 2012 Çarşamba

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

Hem eğlenmek hem de öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! Çünkü sizin yararlanmanız adına harika zeka oyunlarını tarafınıza sunan internet sayfamız ile artık mükemmel oyunları çıkarabilirsiniz. Her zaman yenilikleri hedef alarak yaptığımız çalışmalar pratik bir biçimde detaylandırılmakta ve sizlere Zeka Oyunlarını sunmaktayız. Peki web sayfamız üzerinde ne kadar zeka içerikli oyun var? Bunun için şunu örnek olarak gösterebiliriz, “gizli sayıları bulma” oyunu! Bu harika oyun oldukça dikkat çekmekte ve insanı dikkatli olmaya sürüklemektedir. Şöyle ki, oyun içinde elinizde bir uzaktan nişan alacak silah var. Siz bu silah ile uzağı yakınlaştırmaktasınız. Peki silahla neyi hedef alacaksınız? Bunun cevabı da açık: Mekanda gizli olan sayıları!
Şöyle ki, oda içerisinde belli başlı sayılar farklı renklerle yer alıyor. Bunları tespit etmek oldukça zor olacaktır. Oyun sahası içerisinde yer alan bölgeleri iyi oranda incelemelisiniz. Mesela kapı üstünde, saatte ve bunun gibi bölgelerde gizli sayı bulabilirsiniz. Bu gibi alanlarda yer alan sayıları takip etmeli ve yakaladığınız sayılar için farenin sağ tuşunu tıklamalısınız. Yanlış olan bölgeler için tıklamanız size -100 puan cezayı getirecektir. Bu sebeple yapacağınız hareketlere mümkün olduğunca dikkat etmelisiniz. Bu zeka oyununda dikkat edeceğiniz en önemli noktalardan birisi de zamana dkkat etmenizdir. 5 dakika zaman dilimi içerisinde mekanda yer alan tüm gizli sayıları bulmanız gerekiyor. Alacağınız başarısız sonuçlar oyunu kaybetmenize sebep olacaktır. Bu sebeple oldukça dikkatli hareket etmeli ve eksik yönlere karşı arkadaşlarınızdan da destek almalısınız. Bu şekilde yapacağınız işlemler sizi oldukça karlı çıkaracaktır.
Daha bunun gibi pek çok zeka oyunları oyun dünyamız üzerinde yer alıyor. Bunlara örnek olarak fark bulma, benzer bulma,3 boşluk doldurma, işlem çözme, gizemli eşyalar gibi çeşitli oyunlardan söz edebiliriz. Bu tip bilgisayar oyunları oldukça başarılı sonuçları verecek şekilde mantık içeriklerine sahip olmaktadır. Bu çerçevede siz de güzel sonuçları elde etmek için aramıza katılabilirsiniz. Tüm oyunlarımız için bilgiler girmekte ve nelere dikkat etmeniz gerektiğine dair izahları aktarmaktasınız. Böylece oyunlarımızdan başarılı çıkma oranınız oldukça artacaktır.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder