22 Ağustos 2012 Çarşamba

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Rekabetin iyiden iyiye arttığı flash tabanlı oyun sektöründe bu hizmeti veren siteler farklı arayışlar içine girerek rakiplerinin bir adım önünde geçmeyi hedeflemektedirler. Yeni ve değişik oyunları sitelerine yerleştirmek yoluyla hamleler yapmaktadırlar. Daha sonra kızların da flash oyun oynama alışkanlığının olduğunu gören siteler içeriklerini bu yönde geliştirmeye başlamışlardır. Hatta bazı firmalar sadece kızlara yönelik oyunlar içeren siteler açmışlardır.

Kızlara yönelik olan flash tabanlı oyunlardan en popüler olanları yemek oyunları, bebek oyunları, kuaför oyunları ve makyaj oyunlarıdır. Erkek oyunlarını oynamaktan sıkılan kızlara yönelik yapılan bu siteler büyük bir ilgiyle karşılaşmıştır. Bunun sonucunda her geçen gün değişik kız oyunları sitelere eklenmeye başlanmıştır. Ayrıca sadece bir kategoride oyun içeren siteler de gün yüzüne çıkmışlardır. Bunlara örnek verecek olursak sadece yemek oyunlarının veya sadece bebek oyunlarının olduğu siteler günümüzde oldukça ilgi görmektedir.

Tek bir kategoride oyun sitesi yapmak zor iştir. Örnek olarak sadece yemek oyunları adın altındaki oyunları siteye koyup diğer oyunları koymamak büyük bir risktir. Çünkü yemek oyunu oynayan çocuğun canı bir anda başka türde bir oyun oynamak isteyebilir ve aradığını sitede bulamayan çocuk siteden ayrılıp diğer sitelere girer. Hal böyle olunca en mantıklı görünen yol bütün oyun kategorilerindeki oyunların bir site altında toplanmasıdır. Bu durumda bir oyun türünden sıkılan çocuk oynamak istediği başka bir oyun türünü de sitede bulacağı için sözü geçen sitede daha fazla vakit geçirecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder