22 Ağustos 2012 Çarşamba

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Kız erkek fark etmeksizin çocuklar, zamanlarının büyük bir bölümünü ister sokakta parkta arkadaşlarıyla istese de bilgisayar başında internette oyun oynayarak geçirmektedirler. Oyun oynamak çocukların çok eğlendikleri bazen de eğlenirken öğrendikleri aktivitelerdendir. Oyun oynama furyasının bilgisayar üzerinden olduğu günümüzde çocukların tercih ettiği oyunlar en fazla flash oyunlardır. Hal böyle olunca da flash oyun pazarı gittikçe büyüyen ve rekabetin yoğun olduğu bir pazardır.

Flash oyun sitelerinde hem kız çocuklarına hem de erkeklere yönelik oyunlar bulunmaktadır. İlk başlarda oyunlar erkek çocuklarının seveceği tarzda oyunlar olurken; kızların da oyun oynamaya başlaması nedeniyle kız çocuklarına yönelik oyunlar da yapılmış durumdadır. Kız çocuklarının en çok sevdiği oyunlar yemek oyunları ve manken giydirme oyunlarıdır. Bu iki oyun kategorisine rağbet o kadar yoğundur ki sadece yemek oyunu veya sadece manken giydirme oyunlarının olduğu oyun sitelerine de günümüzde rastlamak mümkün olmaktadır.

Yemek oyunlarının bulunduğu flash tabanlı oyun oynama hizmeti veren sitelerde yemek oyunlarının onlarca farklı çeşidi bulunmaktadır. Bu oyunları oynayan genelde kız çocukları olup zaman zaman erkekler de bu sitelerde vakit geçirmektedirler. Her türlü yemek pişirip servis etmenin mümkün olduğu bu yemek oyunları sitelerinde sadece klasik yemek hazırlama oyunlarına değil; çok farklı tarzda oyunlara rastlamak da mümkün olmaktadır. Örneğin bir restoranda aşçılık veya garsonluk yaparak müşterilere yemek yetiştirmeye yönelik olan oyunlar farklı oyunlar arasındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder