22 Ağustos 2012 Çarşamba

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

Gerek insanları düşündürmesi gerekse de keyif vermesi açısından zeka oyunları güzel bir noktada bulunmaktadır. Her zaman zengin içerikleri ile gündemde kalan bu oyun tipi devamlı geliştirilmekte ve insanların dikkatini çekmektedir. Örnek olması açısından “kuyruğu kes” zeka oyunundan söz etmemiz mümkün olacaktır. Bu oyunda büyük bir yılan bulunmakta ve bir mecradan geçmektedir. Yılan her zaman büyümekte ve hedefine doğru ilerlemektedir. Bu ilerlemeyi durdurma adına dikkatli bir biçimde hareket ederek ilerlemeyi durdurma lüzumu bulunuyor. Bunun için elinizdeki renkli topları kullanmanız gerekiyor. Yılanın kuyruk bölgesi üzerinde yer alan renkleri vurmalısınız. Tabi bunun için dikkat edeceğiniz önemli bir nokta var. O da şu ki, vurduğunuz topları atarken aynı renkli bölgeleri hedef alma lüzumu doğuyor. Böylece adım adım aşama kat edecek ve eksik noktalardan uzak kalmış bir şekilde yılanı küçültmüş olacaksınız.
Bu çerçevede hızlılığınızı ve renkleri ayrımınızı geliştirecek, hedefinizi süre bitimi gerçekleşmeden vurmuş olacaksınız. Bu kuyruk kesme oyunu ile doğru adımları atmış olacağınızdan emin olabilirsiniz. Burada esas olan nokta hız- pratiklik ve zaman üçlüsünü ayarlamaktır. Özellikle de çocukların bu oyunu oynaması pratik zekaları için güzel neticeleri doğurabilir. Daha bunlar gibi çeşitli zeka oyunu tipleri için hoş bir oyun dünyası kurduk. Kurmuş olduğumuz bu oyun dünyası ile sadece Zeka Oyunlarını oynamakla kalmayacak ve bunun gibi farklı kategorilerdeki oyunları da oynayabileceksiniz.
Örnek olarak Viking macera, silahlı korsan gemisi gibi çeşitli oyunların da yer aldığı zeka oyunları sitemize erişmek için sadece http://zekaoyunlari.name.tr web sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Web sayfamız üzerindeki tüm oyunları güncelleştirmekte ve popüler içerikler ile zenginleştirmekteyiz. Ayrıca her oyunumuz için bilgi talimatları da yer alıyor. Böylece nerede, nasıl hareket etmeniz gerektiğine dair aklınıza takılan sorulara rahatlıkla cevap bulmanız mümkün olacaktır. Çocuk gelişimi açısından güzel sonuçlar doğuran bu oyunları her yaş grubundan olan çocuklar oynayabilir. Siz de bunlardan faydalanmayı arzu ediyorsanız tamamen keyifli sonuçları doğuran internet adresimizi kullanabilirsiniz. Bunun için size tek bir tıklamak kadar uzaktayız.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder