22 Ağustos 2012 Çarşamba

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

İnsanların farklı karakter yapılarına sahip olması tercih ettikleri oyun türlerini de değiştirmektedir. Mesela sert bir kişiliğe sahip olan bir insan savaş tipi oyunları daha çok tercih etmektedir. Bu durum gerek ilgi alanlarına göre değişmekte gerekse de cinsiyet yapılarına göre farklılık göstermektedir. Yine, küçük kızların kuaför, pasta- yemek yapma gibi oyunları daha çok tercih etmeleri de bu çerçevede düşünülebilmektedir. Bu bağlamda bizler daha çok insana hitap eden, herkesin rahatlıkla tercih edebileceği bir oyun tipini paylaşma adına web adresimizi size tavsiye ediyoruz. Kurduğumuz sanal oyun dünyası ile kart oyunlarından tutunuz da spor oyunlarına kadar farklı oyunları bulmanın yanında Zeka Oyunlarını daha sıklıkla bulacaksınız. Çünkü zeka içerikli oyunlar mantıksal olarak daha faydalı olmakta ve insanları daha çok düşünmeye sevk etmektedir.
Bu çerçevede bunlar arasında bulunup faydalı olan “balonları akılda tut” isimli oyundan biraz söz etmek istedik. Bu oyunda farklı kutularda farklı balonlar bulunmaktadır. Oyun başlarken sabit bir şekilde bunlar size gösterilmektedir. Oyuna başlarken ise bu kutulardaki topların yeri değiştirilmekte ve her top farklı bir alana bırakılmalıdır. Tabi bu değişim tamamen hızlı bir biçimde yapılmaktadır ki oyunu oynayanların dikkati dağılsın. Bu zeka oyununda amaç olan şey toplar değiştikten sonra bunları yerli yerine koymaktır. Bu sayede dikkatinizin ne denli iyi olduğuna bakabileceksiniz. Dikkatiniz iyi ise topların nereye konması gerektiğini iyi bir biçimde anlayacaksınız. Şunu da belirtelim ki oyunda her başarılı olduğunuz vakit daha zor olan bir level ile karşı karşıya kalmaktasınız. Bu çerçevede iyi düşünmeli ve buna göre hareket ederek doğru kararlar almalısınız.
Bu oyun gibi onlarca farklı zeka oyunlarımız bulunuyor. Bunlara örnek olarak arıyı yakala, balonları yakala, altın topla gibi içeriklerden söz etmemiz mümkün olacaktır. Yapmamız gereken esas şey dikkatli bir biçimde düşünerek hayal gücümüz ve zekamızı birleştirmektir. Bu sayede çok daha başarılı olmamız mümkün olacaktır. Her oyunumuzu tıklarken oyunlar hakkında bilgiler karşınıza çıkacaktır. Daha fazlası için hemen http://zekaoyunlari.name internet adresimizi kullanarak şanslı çıkın.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder