9 Eylül 2012 Pazar

Ponpon Barbie

Barbie ve okul arkadaşları çok zor durumdalar. Çünkü barbie nin okulundaki erkek arkadaşları başka bir okulun erkeleri ile kavga etmişler. Şimdi de o okulun erkekleri Barbie nin okulundaki erkekler ile bir düello maçı yapmak istiyor. Gerçekten de zor ve bir o kadar da heyecanlı bir durum.
Barbie nin okulundaki öğretmeni de okuldaki bazı kızları bir araya toplayarak tezahürat yapacak bir grup oluşturmak istiyor. Hatta bu grubun adını da Ponpon Kızlar koymak istiyor. Barbie ve arkadaşları öğretmenlerinin bu teklifini seve seve kabul ettiler. Şimdi çok daha mutlu görünüyor. Maç gününe kadar öğretmenleri onları hazırlayacak ve maçın olduğu gün desteklerini bir dakika bile ara vermeden sürdüre bilecekler. Şimdiden gayet hazır gibi görünüyorlar. Bütün tezahüratlarını ve şarkılarını ezberlemişler ve öğretmenlerinin ufacık ve gayet zahmetsiz küçük bir el hareketi ile hiç şaşırmadan hep birlikte söyleyebiliyorlar. Gerçekten mükemmel bir grup olmuş gibiler. Takımdaki erkek arkadaşlarına maç günü çok iyi bir destek vereceklerini ta buradan gayet iyi bir şekilde anlayabiliyoruz.
Barbie Giydirme Oyunlarının en keyiflilerinden biri olan Barbie Ponpon Kız oyununu kesinlikle oynamalısın. Bu oyunu oynarken gerçekten çok eğleneceksin.
Yapman gereken çok basit bir iş! Sadece Barbie yi sanki o gün maçtalar iken hayal edeceksin ve canın nasıl istiyor ise, ona hangi giysileri uygun görüyor isen onu giydireceksin. Bütün bunları yaparken Mouse ni kullanman senin için yeterli.
İyi eğlenceler!

Sizi de Barbie Giydirme Oyunları sayfamıza buyur ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder