8 Eylül 2012 Cumartesi

Çocuk ameliyat oyunları

Sitemizde bulunan Ameliyat Oyunları yine birbirinden güzel ve heyecanlı ,sizde çocuklar eğer mario oyunlarından hoşlanıyorsanız o halde doğru siteye geldiniz demektir. Bu sitede birbirinden güzel ameliyat oyunları yer almaktadır. Maceraları ve çok keyifli oyunlar yer almaktadır. Sizde bu oyunlarla birlikte neşeli zamanlar geçirmek istiyorsanız o halde çiftlik oyunları sekmesini açıp istediğiniz beğendiğiniz bir oyunu oynayabilirsiniz.
Oyunda değişik ameliyat türleri görmeyi seviyorsanız ve motor tutku ise sizin için o halde mario ve bu oyununu oynayabilir ve eğlenmeye başlayabilirsiniz. Bu oyunda çok eğleneceksiniz. Fırtınalar estiren mario motoru ile heyecanlı bir yolculuğa çıkmaktadır. Sizde bu oyunda motoru dikkatli kullanırsanız o halde parkurları başarılı bir şekilde atlatmış ve oyunu başarılı bir şekilde atlatmış olursunuz. Mario oyunları arasında yer alan bu oyunda çok eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.
Mario kategorisinde bu oyunda yer alan mario ve ameliyat sizi de bu oyuna davet ediyor hadi bakalım oyunu oynamaya başlayın. Oyunlardan bahsedecek olduğumuzda üstte anlattığım şekilde mario, ve motoru dolayısı ile bu çiftlikte de birbirinden çok motor olması var bu motorların çok dikkatli kullanılıyor olması önemlidir.

Sizi de Ameliyat Oyunları sayfamıza buyur ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder