25 Ağustos 2012 Cumartesi

Çocuk Gelişimini Etkileyen Oyunlar

Çocuklar, her ne kadar küçük yaşta olurlarsa olsunlar heyecana her zaman açıktırlar. Heyecan, onlar için yaşamdaki en güzel tutkulardan biridir. Bu yüzden çocuk dünyasında her alanda heyecanla karşılaşabilirsiniz. Bu alanların başında da oyunlar gelmektedir. Çocuklar, kendilerini heyecanlandıran oyunları oynamaya adeta bayılırlar. Bu tür oyunların başında da macera oyunları gelmektedir. Macera oyunları, çocukları kendine hayran bırakan ve onları yaşamdan soyutlayarak oyunun büyülü dünyasına alan türlerden birisidir. Bu oyunları oynayan çocuklar, o anda sanki dünyadan bir süreliğine uzaklaşırlar ve oyun cennetine giriş yaparlar. Macera oyunlarını oynayan çocuklar kendilerinden geçerek oyuna kapılırlar. Birbirinden güzel macera oyunları, büyükleri bile bu derece etkilemektedir.
Macera oyunları arasında en kral oyun türleri de mevcuttur. Bu oyunlar, hem erkekler; hem de kızlar için özel olarak da hazırlanabilmektedir. Genel olarak macera oyunlarını her yaştan ve her cinsiyetten çocuk rahatlıkla oynayabilmektedir. En kral oyunlar arasında olan macera oyunlarını oynamak için birçok oyun sitesini kullanabilirsiniz. Bunların başında da gelmektedir. Birbirinden güzel oyunları bu kral oyun sayfasından takip edebilirsiniz. Eğlenceli oyunlar dileriz.

Çocuk Gelişimini Etkileyen Oyunlar

Oyunlar, küçük çocukların gelişimi üzerinde birinci dereceden etkilidirler. Bu alanda uzman kişilerin görüşüne bakarak da aynı kanıya varmamız mümkün. Uzmanlara göre çocukların oynadıkları oyunlar, onların psikolojisi üzerinde etki yaratmaktadır. Bu yüzden yararlı oyunlar oynamaları onlar açısından daha sağlıklı olacaktır. Çocuklar için en yararlı oyunlar zeka oyunlarıdır. Zeka oyunları, çocukların zihinsel açıdan kendilerini geliştirmelerine olanak sunar. Bu sayede çocuklar derslerinde de daha başarılı olurlar. Bu sebeple anne ve babalar, çocuklarına zeka oyunlarını oynatmalıdırlar.
Zeka oyunlar zihinsel açıdan en kral oyun türü olarak bilinmektedir. Birçok oyun sitesinde zeka oyunları sekmesini kolayca bulabilirsiniz. Oyun siteleri de bu oyunların çocuklar açısından ne kadar yararlı olduğunun farkındadırlar. Bu yüzden oyun sitelerinin hemen hemen hepsinde zeka oyunlarını bulmanız mümkündür. Ayrıca bu oyunlar çocukların oldukça ilgisini çekmektedir. Bu sebepten ötürü de her sayfada bulmanız mümkün hale gelmiştir. En kral oyun türlerine, adresi üzerinden bağlanabilirsiniz. Sevdiğiniz kral oyunları bu sayfadan oynayarak çeşitli sürprizlerle de karşılaşabilirsiniz. Birbirinden güzel ve eğlenceli oyunların yeni adresi kral oyun sayfası tamamen size özel.

Pasta Süsleme Oyunları

Oyun siteleri, insanların oyun oynamaları için oyun tasarımcıları tarafından hazırlanmaktadır. İnsanlar, gün içerisinde diledikleri zaman bu sitelere girerek istedikleri oyunları oynayabilirler. Oyun denince akla ilk olarak çocuklar gelir. Zaten birçok oyun sayfasının baş müdavimleri de genellikle çocuklardır. Çocukların oyunlara olan sevgisi ve ilgisi dillere destandır. Bilgisayar bulunmadan önce çocuklar daha çok sokak oyunlarına ve oyuncaklara ilgi duymaktaydı. Bilgisayarın icadı ve yaygınlaşmasının ardından çocukların oyun tercihi bu yönde kaydı diyebiliriz. Çocuklar, sokakta ya da oyuncaklar aracılığı ile oynadıkları birçok oyunu artık internet üzerinden de oynayabilmekte. Bu durum onlar için tarifi zor bir mutluluğu barındırıyor.
Oyun sitelerinde yer alan birbirinden güzel oyunlar, çocukları kendine çekmektedir. Bu oyunları oynayan çocuklar normal dünyadan bir süre de olsa soyutlanırlar ve kendilerini bir an için oyunların sihirli dünyasında bulurlar. Bu dünyada yer alan her şey çocuklara özeldir. Çocuklar oyunlar sayesinde unutamayacakları anlar yaşarlar. Oynadıkları en kral oyunlar sayesinde gelişimlerini de hızlandırmış olurlar. Kral oyun sayfası olan, tam da çocuklara özel oyunları bir arada toplamıştır. En kral oyunlara bu adresten ulaşabilirsiniz.

Pasta Süsleme Oyunları

Kız çocukları, bilgisayar başına geçtiklerinde genellikle oyun sayfalarına girerler. Bu sayfalarda kız çocuklarına özel yüzlerce oyun vardır. Bu oyunların başında da giysi giydirme oyunları gelmektedir. Giysi giydirme oyunlarında kızlar, sevdikleri karakterleri ya da bebekleri giydirebilirler. Bu şekilde kendi modalarını da meydana getirme şansı elde eden kızlar için bu durum olağanüstü mutluluk vericidir. Giysi giydirme oyunlarında amaç şekil ve renk uyumunu beraber yakalamaktır. Kıyafetler ve takılar arasında da iyi bir uyum yakalamak gerekir.
Giysi giydirme oyunlarında kızlar daha çok Barbie gibi karakterleri giydirmeyi severler. Bu oyunların ayrıca kendine has konseptleri de bulunur. Mesela Barbie özel bir geceye katılacaksa kıyafet seçimi de ona göre yapılmalıdır. Bu tür oyunlar, kızların ilgisini daha çok çekmektedir. En kaliteli giysi giydirme oyunları, her zaman yüksek oranda oynanmıştır. Giysi giydirme oyunlarına, kral oyun sayfasından ulaşabilirsiniz. Kral oyunların yer aldığı siteye, adresinden erişebilirsiniz. En kral ve en kaliteli oyunlar bu sayfada sizleri bekliyor. Size ve arkadaşlarınıza iyi oyunlar dileriz.

Pasta Süsleme Oyunları

Pasta süsleme oyunları, sanal ortamda yer alan en kral oyunlar arasında yer almaktadır. Pasta oyunları sayesinde siz de kendi isteğiniz doğrultusunda pastalar yapabilirsiniz. Pasta oyunlarında size genelde boş bir kalıp verilir. İlk olarak pastanın hangi türde olacağını seçersiniz. Bu durumda pastanızın rengi de ister istemez değişecektir. Eğer çikolatalı bir pasta yaparsanız pastanız siyah ya da kahverengi olacaktır. Muzlu pastada pastanın rengi sarıya dönerken, çileklide de kırmızı olacaktır. Pastanın aromasını birden fazla meyveden ya da maddeden seçebilirsiniz. Bu sayede karışık pasta yapmış olursunuz. Pastanızın üzerini süslemek için size bu tür oyunlarda farklı süs araçları verilir. Bu süsleri, pastanızı güzelleştirmek adına istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Pasta süsleme oyunlarında amaç kendi zevkinize uygun pastalar meydana getirmektir. Pasta süsleme oyunlarının sonunda genelde pastanızın resmini çekebilirsiniz. Bu resimleri hoş bir anı olarak yıllarca saklayabilirsiniz. Pasta süsleme oyunlarına kral oyun sayfasından ulaşmanız mümkün. Kral oyunlar sayfasına ise bağlantısı sayesinde erişebilirsiniz. En kral oyunları bu sayfada ücretsiz ve sınırsız olarak oynayabilirsiniz. Sevdiğiniz oyunları arkadaşlarınıza da önermeniz tavsiye edilir.

En Kral Oyunları Oynayın

Küçük çocuklar, bilgisayarda oyun oynamayı çok severler. İnternetin yaygın hale gelmesiyle beraber minik çocuklar dahi rahatlıkla bilgisayar kullanmaya başlamıştır. Bu durum elbette gelişimleri açısından büyük önem taşımaktadır. Çocukların sanal ortamda oynadıkları oyunlar da onların gelişimi açısından etkilidir. Uzmanlar, ailelere her zaman yararlı oyunlar seçmelerini önerir. Bu yüzden anne ve babalar, çocukları için en uygun oyunları seçmelidirler. Bu uygunluk, özellikle yaş durumundan kaynaklanmaktadır. Her çocuk yaşına uygun oyunlar oynamalıdır. Örneğin; küçük yaşta çocuklar için en kral oyunlar boyama oyunlarıdır. Boyama oyunları sayesinde renkleri ve şekilleri anımsamaya başlayan çocuklar, bu sayede önemli bilgiler edinirler. Boyama oyunları kral oyun sayfalarında rahatlıkla bulunabilmektedir.
Boyama oyunlarında birçok farklı renk tercihi vardır. Ayrıca birçok şekilli desen de bu oyunlara renk katmaktadır. Bu yönü ile bakarsak sanal ortamda oynanan boyama oyunları, normal boyama kitaplarından daha zengin bir yapıya sahiptir diyebiliriz. En kral boyama oyunlarını sanal ortamda kolayca bulabilirsiniz. Bu konuda iyi bir yardımcı arıyorsanız, adresini kullanabilirsiniz. En güzel ve en kaliteli oyunları kral oyun adresinde bulabilirsiniz, iyi eğlenceler ve bol kazançlı oyunlar dileriz.

En Kral Oyunları Oynayın

Dövüş oyunları, internet dünyasında çok büyük bir popülerliğe sahiptir. Bu tarzdaki oyunlar, en kral oyunlar olarak bilinir. Sanal ortamda yer alan oyun sayfalarının hepsinde dövüş oyunlarını bulabilirsiniz. Dövüş oyunları tek kişilik ya da iki kişilik olabilmektedir. Arkadaşlarınızla beraber oynadığınızda daha çok keyif alabileceğinizi söylememiz mümkün. Dövüş oyunlarının farklı türleri mevcuttur. Bu tarzdaki en kral oyun boks oyunlarıdır. Boks oyunlarında rakibinizle boks ringinde karşı karşıya gelirsiniz. Dikkatli davranırsanız ve hızlı olursanız rakibinizi kolayca yenebilirsiniz. Bu tür oyunları arkadaşlarınızla oynamanız mümkün. Arkadaşınızı yenmek için ondan daha iyi olmak zorunda olduğunuzu sakın unutmayın.
Dövüş oyunları arasında en kral olanlardan birisi de tekvando oyunlarıdır. Tekvando oyunlarında rakiplerinizi tekvando figürleriyle yenmeniz gerekir. Bu oyunda başarılı olmak için güçlü ve hızlı adamlar seçmeniz gerekir. Dövüş oyunları, genelde erkek çocuklar ve yetişkinler tarafından oynanır. Ayrıca gençler arasında da bu oyun türü oldukça yaygındır. En kral dövüş oyunlarını adresinde rahatça bulabilirsiniz. Bu sayfada başka türde oyunları da bulmanız mümkün.

En Kral Oyunları Oynayın

Araba oyunları, sanal dünyada en çok oynanan oyunlar arasında yer almaktadır. Hangi oyun sayfasına girerseniz girin araba oyunlarına ait bir kategori ya da en az birkaç oyun bulabilirsiniz. Araba oyunları, tüm dünyada yaygın hale gelmiştir. Özellikle erkek çocuklar tarafından sıkça oynanmaktadır. Piyasada çok kaliteli ve çok ileri yapıda araba oyunları mevcuttur. Yetişkinler de en az çocuklar kadar araba oyunlarına ilgi duyarlar. Araba oyunları, sanal dünyada yer alan en kral oyunlar arasındaki yerini korumuştur.
Araba oyunları, farklı türlerde karşımıza çıkabilmektedir. Bunlardan birisi de yarış oyunlarıdır. Zaten araba denince akla ilk olarak yarış oyunları gelir. Çocuklar, bu yarış oyunları sayesinde arkadaşlarıyla rekabet etme olanağı elde ederler. Yarış oyunlarında en hızlı arabayı seçmeyi seven çocuklar, bu şekilde rakiplerine korku saçarlar. Yarış oyunları, araba oyunlarının en kral oyunu olarak dikkat çeker. İstediğiniz her türde araba oyununu, adresinde bulmanız mümkün. En kral oyunlar bu adreste sizleri bekliyor olacak. Burada yer alan oyunları ister tek başınıza, ister arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

En Kral Oyunları Oynayın

İnternet teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte bir çok oyun üreticisi artık internet üzerinden oynanabilen flash oyunlar üretmeye başlamıştır. Flash oyunlar genellikle basit oyunlar gibi görünsede zaman geçtikçe çok daha detalı ve kaliteli flash oyunlar üretilmektedir. Flash oyunları küçümsemeyin. Bu oyunların o kadar çok hayranı bulunuyor ki. Özellikle ofiste çalışan insanlar gün içerisinde ki boş vakitlerinde bu sitelere girerek oyun oynuyorlar.

Flash oyunlar oyun dünyasındaki yerlerini her geçen gün daha da sağlamlaştırmaktadırlar. Bunun başlıca nedenleri flash oyun sitelerinin ziyaretçi sayılarının günden güne artış göstermesidir. Bu tarz sitelerin ziyaretçilerinin çoğunu çocuklar oluşturmaktadır. Çocukların bilgisayarla tanışmalarının ardından sokakta arkadaşlarıyla veya evce oyuncaklarıyla oyun oynamak yerine bilgisayar başında internette oyun oynamaya başlamaları ve oynadıkların oyunların da flash ağırlıklı oyunlar olması bu pazarın iyice büyümesine neden olmaktadır.

Kral oyun, spor oyunları konusunda çok geniş bir oyun yelpazesine sahiptir. Futbol oyunları, basketbol oyunları, tenis oyunları, kayak oyunları, güreş oyunları, golf oyunları, yüzme oyunları, atletizm oyunları, voleybol oyunları, bilardo oyunları, olimpiyat oyunları, jimnastik oyunları ve ismi akla gelmeyen birçok oyunu kral oyun içerisinde bulmak mümkündür. Oyun çeşitliliğinin bu denli fazla olduğu kral oyunda spor oyunları oynamak isteyen birisi burada eğlenceli saatler geçirebilmektedir.

En Kral Oyunları Oynayın

Kral oyun üzerinden aklınıza gelebilecek her kategoriden oyunu oynayabilirsiniz. Tercih tamamen size kalmıştır. Bir çok oyun sitesi olduğunu hepimiz biliyoruz fakat bu oyun sitelerinin hepsinin kalitesi aynı değildir. Bazı oyun sitelerinde oynamak istediğiniz oyuna tıkladığınıza aslında öyle bir oyun olmadığınıda farkedersiniz. Bu tür sebeplerden dolayı oyun sitesi tercihi önemlidir. Kaliteli bir oyun sitesi arıyorsanız yapmanız gereken tek şey kral oyun’a girmektir.

Kral oyun’da ki oyunl seçenekleri oldukça geniştir. Bu nedenle siteye girdiğiniz zaman kendinize uygun bir oyun kesinlikle bulabilirsiniz. Hep aynı oyunu oynamak zorunda da değilsiniz. Kral oyun’a her gün yüklenen yeni oyunlar hiç sıkılmadan bir çok farklı kategoriden oyunu oynamanıza olanak tanır. Binlerce oyun sitesi arasından kral oyun’u seçmeniz için bir çok neden var. Bu nedenlere göz atarsanız kral oyun’u tercih etmenizin en mantıklı karar olduğunu görürsünüz.

İnternet kullanımının iyice yaygınlaşmasıyla birlikte çocuklar da artık daha erken yaşlarda internet ve bilgisayarla tanışmaktadırlar. Henüz oyun çağında olan çocuklar internet ortamında da oynayabilecekleri oyunlar aramaktadırlar. Kral oyun, çocukların internetten oyun oynayıp güzel vakit geçirebilmeleri adına kurulmuş bir flash oyun sitesidir. Kral oyunda küçük büyük, kız erkek her çocuğa hitap eden oyunlar bulabilmek mümkün olmaktadır.

Mkemmel Macera Oyunları Oynayın

[] Kral oyun, oyun siteleri arasında kalitesini kanıtlamış sitelerden birisidir. Kral oyun, her gün yeni oyunlarla kullanıcılarına yeni oyunlar sunmaktadır. Bu oyunlardan istediğiniz kategoride ki oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Kral oyun’da oyun oynayanlar çeşitli yaş gruplarındadır. Çocuklardan, orta yaşlı insanlara kadar bir çok farklı kategoriden insan, kral oyun’da oyun oynamaktadır. Eğer sizde yeni ve farklı oyunlar oynamak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey kral oyun’a girip oyun oynamaya başlamaktır.

Kral oyunda sadece erkeklere yönelik oyunlar yoktur. Erkek çocuklarının zevkine hitap eden oyunların yanı sıra kızların da severek oynayabileceği oyunlar bulunmaktadır. Kızlara yönelik olan oyunlar yemek oyunları, bebek oyunları, makyaj oyunları, kuaför oyunları gibi ana kategoriler altında sayılabilmektedir.kral oyunda bu kategoriler ve bunlardan daha fazla oyun bulunmaktadır.

Her geçen gün oyun kalitesini arttıran ve oyun yelpazesini genişleten kral oyun çocukların daha güzel vakit geçirebilmeleri adına çalışmalar yapmaktadır. Geniş oyun seçenekleri arasında daha çok eğlenen çocuklar kral oyunu daha fazla tercih etmekte ve sitenin ziyaretçi sayısı da gün geçtikçe artmaktadır.

Bünyesinde onlarca farklı türde araba oyunu bulunduran kral oyun, bu oyunlar her zaman geliştirici yönde çalışmalar yaparak oyun severlerin daha eğlenceli vakitleri geçirebilmelerini amaç edinmiştir. Onlarca çeşit futbol oyunu içeren kral oyunda başlıca futbol oyunu kategorileri arasında herkesin bildiği normal futbol oyunları yani maçların yanı sıra penaltı atma oyunları, kalecilik oyunları, serbest vuruş atma oyunları, top sektirme oyunları gibi onlarca oyunu sayabilmek mümkün olmaktadır.

Mkemmel Macera Oyunları Oynayın

Mükemmel macera oyunlarını hızlıca bulmak mı istiyorsunuz? Veya oyunlar arasında daha uygun olan içerikleri bulup buna uygun şekilde karar kılmakta zorluk mu çekiyorsunuz? Kral oyun tipleri arasında daha uygun olanların hangileri olduğu noktasında karar veremediniz mi? Eğer bu sorularımıza evet diyerek mükemmel konulara hızlıca erişerek en hoş bilgisayar oyunlarını bulmak istiyor iseniz sadece birkaç tıklama yaparak mükemmel kazanımları elde edebilirsiniz. Başarılı kral oyunları içeriklerini hızlıca bulmanız neticesinde aradığınız adrenalini elde edecek, en hoş neticeleri elde ederek mutlu olabileceksiniz.

Detaylı bir şekilde kral oyunlar tiplerini bularak mükemmel konuları elde etmek, spordan maceraya, boyamadan işletmeye ve daha fazlasına kadar çoğuna erişmek istiyor iseniz web sayfamızı kullanarak memnun olun ve karlı çıkın. Ayrıca yapboz, boyama, matematik gibi çeşitli oyunları da bizi tercih ederek hızlılıkla bulabilirsiniz. Bu açıdan bakarak karlı çıkma adına internet sitemiz yeterli olacaktır. Daha popüler olan tüm konuları bularak karlı çıkmanız adına hemen aramıza katılarak sanal oyunlarla stres atmaya bakın.

23 Ağustos 2012 Perşembe

Yemek Oyunları Oynayın

Oyun oynayan çocuk her zaman farklı şeyler öğrenmektedir. İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte çocuklar bilgisayar oyunlarına yönelmişlerdir. Bu durum sonucunda flash oyun sektörü büyük bir gelişme içine girmiştir. Flash oyun hizmeti veren site sayısında gözle görülür bir artış gözlenmiştir.

Site sayısının artmasının ardından bu sitelerdeki oyunlar da çeşitlilik göstermeye başlamıştır. Rekabetin iyiden iyiye arttığı flash tabanlı oyun sektöründe bu hizmeti veren siteler farklı arayışlar içine girerek rakiplerinin bir adım önünde geçmeyi hedeflemektedirler. Yeni ve değişik oyunları sitelerine yerleştirmek yoluyla hamleler yapmaktadırlar.

Farklı arayışlar içine giren bu siteler kızların da oyun oynama alışkanlığı edinmesinden faydalanarak kızlara yönelik oyunlar üretmeye başlamışlardır. Bu oyunlardan en fazla oynananları bebek giydirme oyunları, makyaj yapma oyunları, kuaför oyunları ve yemek oyunlarıdır. İşi biraz daha ileriye götürmek isteyen firmalar sadece bir oyun kategorisine yönelik siteler de kurmuşlardır. Örneğin sadece yemek oyununın bulunduğu internet siteleri mevcuttur.

Kız çocuklarının en çok oynadığı oyunların başında yemek oyunları gelmektedir. Yemek oyunlarında sadece yemek pişirme oyunları yoktur. Birçok farklı türdeki oyun bu kategori altına toplanmıştır. Garson oyunları ve pasta süsleme oyunları bu oyunlara verilebilecek bazı örneklerdir. Yemek oyunları kategorisi altındaki garson oyunları bir restorana gelen müşterilere servis yapmakla ilgilidir. Bu oyunlarda hızlı olmak ilk kuraldır. Müşteriden alınan siparişi doğru ve en hızlı şekilde müşteriye iletmek ve müşteri yemeğini yiyip masadan ayrıldığında masayı yeni müşterilere hazır olacak bir biçimde temizlemek gerekmektedir.

Yemek Oyunları Oynayın

Yemek oyunları kız çocuklarının en çok tercih ettiği oyunlardandır. Erkek oyunlarını oynamaktan sıkılan kızlar adına yapılmış oyunlar arasında en fazla ilgi gören oyunlardan olan yemek oyunları bütün kızlar tarafından sevilerek oynanmaktadır. yemek oyunu nın haricinde manken giydirme oyunları, makyaj yapma oyunları, kuaför oyunları da kızlara yönelik olan oyunlar arasında en fazla talep görenleridir.

Yemek oyunlarına talebin bu kadar fazla olmasından dolayı bu kategoriye onlarca farklı çeşitte oyun eklenmiştir. Bunlardan başlıca oyunlar yemek pişirme oyunları, içecek hazırlama oyunları, hamburger ve pizza yapma oyunları, pasta yapma ve süsleme oyunları, garsonluk veya aşçılık yapma oyunlarıdır.

Yemek pişirme oyunlarında her çeşit yemeğin pişirilip hazırlandığı oyun bulunmaktadır. Kızartmalardan sulu yemeklere, ızgaralardan salatalara her türlü yemek ve tatlı çeşidini hazırlama oyununu yemek oyunları kategorisi altında bulabilmek mümkün olmaktadır. Yemek pişirme oyunlarında ilk önce malzemeler yıkanıp doğranır. Daha sonra bir kapta kavrulup suyu atılır ya da kızartılır. En sonunda sosları ilave edilerek servise hazır hale gelmiş olur.

Pasta hazırlama oyunlarında ise önce pasta kekinin hamuru hazırlanarak pişirilir. Daha sonra pastanın kremaları hazırlanarak pişirilen kekin üzerinde sürülür. En sonunda da pasta süslenerek servise hazır hale gelmektedir. Yemek oyunlarında temel mantık bu şekildedir. Aynı mantıktan yola çıkarak içecek hazırlamalar, hamburger ve pizza hazırlamalar, salata, sütlü ya da kremalı tatlı hazırlamalar da yapılmaktadır.

Yemek Oyunları Oynayın

Flash oyun sektörünün bu kadar gelişmiş olduğu günümüzde erkekler kadar kızlar da bu siteleri ziyaret edip oyun onamaktadırlar. Ancak oyunların çoğunun erkek çocuklarına yönelik olması kız çocuklarının biraz canını sıkmaktadırlar. Oynayacak oyun bulmak için dakikalarca arama yapan kızlar sonunda yine erkeklerin oyunlarını oynamak zorunda kalmaktadırlar.

Günümüzde artık kız çocuklarına yönelik oyunlar da flash tabanlı oyun hizmeti veren sitelerdeki yerlerini almışlardır. Oyun oynayan kız çocuklarının sayısının hiç de azımsanmayacak derecede olduğunu fark eden oyun siteleri artık bünyelerinde kızların da severek oynayacağı oyunlar almaktadırlar. Hatta bu işi daha da iler götürüp sadece kızlara yönelik oyunların bulunduğu oyun siteleri de açılmıştır.

Flash tabanlı oyunlar arasında kızlara özel binlerce çeşit oyun bulunmaktadır. Bu oyunlardan en fazla rağbet görenler yemek oyunları, manken giydirme oyunlarıdır. Manken giydirme oyunlarında kızlar mankenleri kendi zevklerine göre giydirip yeni yeni giyim tarzları oluşturabilmektedirler.

Yemek oyunları oynayan çocuklar da burada farklı farklı yemekleri pişirip hem eğlenirken hem de küçük yemek tarifleri öğrenebilmektedirler.
yemek oyunu kız çocuklarının en çok tercih ettiği oyunlardandır. Hal böyle olunca da yemek oyunları kategorisi altında onlarca farklı çeşitte oyun bulabilmek mümkün olmaktadır. Yeri geldiğinde yemek pişirilen bu oyunlarda yeri geldiğinde de bir restoranda garson veya mutfağında aşçı olarak çalışıp müşterilere yemek yetiştirmeyi görev edinerek oyun oynayabilmek mümkün olabilmektedir.

Yemek Oyunları Oynayın

Günümüzde hemen hemen her evde bilgisayar ve internet bulunmaktadır. İnternet kullanımının bu denli yaygın olması nedeniyle internet kullanım yaşı da bir hayli düşmüş durumdadır. Artık okul çağı öncesi çocuklar bile bilgisayar ve internetle haşır neşir olmaktadırlar. İnternette vakit geçiren çocuklar bu vakitlerinin büyük bir bölümünü oyun oynayarak geçirmektedirler.

İnternetten oyun oynayan çocuklar oldukça eğlenmektedirler. Oyun seçeneğinin bol olmasından dolayı oyundan oyuna atlayarak saatlerini sıkılmadan geçirebilmektedirler. Çocukların en çok tercih ettiği oyunlar kısa ve basit olmalarından dolayı flash tabanlı oyunlardır. Bu oyunlara yoğun ilgi olması nedeniyle bu yönde hizmet veren internet sitelerinin sayısı artmış durumdadır.

Site sayısının artması ve rekabetin iyice kızışması nedeniyle bu siteler farklı arayışlar içine girmişlerdir. Şu günlerde kızlarında bu sitelerden oyun oynamasıyla kızlara yönelik oyunlar popülerdir. Bu oyunlar arasında yemek oyunu ve bebek oyunları en fazla oynananlardır.

Yemek oyunları kız çocukları tarafından oldukça sevilmiştir. Hal böyle olunca yoğun ilgi karşısında internet siteleri de yemek oyunlarına her geçen gün yenilerini eklemektedirler. Oynayan çocuk ve oyun sayısı birbirine paralel olarak artmıştır ve sadece yemek oyunlarına yönelik sitelere de günümüzde rastlamak mümkündür. Bu yemek oyunları sitelerinde yemek pişirme oyunları, pasta süsleme oyunları, içecek hazırlama oyunları, pizza ve hamburger yapma oyunları, kızartma ve ızgara yapma oyunları, garsonluk yapma oyunları gibi birçok farklı oyuna rastlamak mümkündür.

Eğlenceli Komik Oyunları Oyna

Lunapark Treni
Hepimiz eğlenceyi seven ve eğlenmek isteyen insanlarız. İnsanlar bebeklikten beri devamlı eğlenmek istemektedir. Türlü türlü oyuncakları kullanan biz insanlar zaman ilerledikçe daha heyecanlı dev oyuncakları kullanmaktayız. Bunlardan birisi de lunapark trenleridir. Bu dev oyuncaklarla adrenalin dolu bir biçimde aşamaları geçmekte ve nefeslerimiz adeta kesilmektedir. Bu minvalde bizler Komik Oyunlar arasında yer alan lunapark trenini size sunmaya karar verdik. Bu sayede hoş bir biçimde güzel yöntemleri kullanarak müthiş yarışlar çıkarabilirsiniz. Bu yarışlarınızda esas olan nokta devrilmemek ve treni doğru olarak yönlendirmekten geçmektedir. Bunun tam tersi olarak yani kontrolsüz yöntemler ile aracı kullanmak kaza yapmanıza sebep olacaktır. Bundan dolayı lunapark treni doğru olarak kullanılmak zorundadır. Bunun yanında, treni kullanırken pratik yöntemler ile hareket ediniz. Mesela araç uçurum gibi olan yerlere geldiği vakit sakin ve yavaş bir biçimde hareket ederek hızınızı kesin. Aksi durum trenin kaza yapmasına sebep olacağı için tamamen arzu edilmeyen şekilde game over olmanıza sebep olur.

Bu oyunda 15 farklı aşama bulunmaktadır. Her bir aşama bir diğerine göre daha zor olan bir yapıdadır. Buna karşın sizin kıvrak zekanız başarılı gelerek tüm bölümleri hiç yan olmadan bitirmeniz mümkündür. Bu konuda kendinize güveniyor iseniz kesinlikle bu oyun sizin için bir nevi çocuk oyuncağı gibi gelecektir. Bu oyunda amacınız yüksek puanlar almak yerine tüm bölümleri en doğru şekilde bitirmek olsun. Bundan dolayı aşırı ve kontrolsüz hız yapmak yerine sabit ve olumlu hareketler ile kalın. Tüm Komik Oyunlarımız herkes tarafından kolaylıkla oynanabilen bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı sıkıntı çekmeden içeriklerimizi kullanabilir ve bunları arkadaşlarınıza, sevdiklerinize aktarabilirsiniz. İçeriklerimiz oldukça geniş ve zengindir. Örnek olarak zıp zıp kahraman, süper karınca, Komik Oyun akvaryum gibi içeriklerden söz edebiliriz. Bunları seçtiğiniz takdirde bölüm altında size gerekli olan izahlar da aktarılacaktır. Tüm bunlar sizi başarılı kılacak ve oyuna yabancılık çekmemenizde rol oynayacaktır. Bölümlerimizi pratik bir biçimde inceleyerek en uygun sonuçları elde etmeye bakın. Böylece atacağınız adımlar sizi başarıya götürecektir.

Sizi de http://www.komikoyunlar.name.tr web sayfamıza buyur ediyoruz.

Eğlenceli Komik Oyunları Oyna

Karınca Uçuşu
Karıncalar çalışkanlık ve zekilik açısından oldukça ileride olan hayvanlardır. Öyle küçük olduklarına bakmayın, tamamen hızlı olarak hareket eden bu hayvanlar çok hoş ve güzel özelliklere sahiptirler. Zaten bu konuyla ilgili ağustos böceği ve karınca hikâyesini bilmeyen yoktur. Bu sevgiden dolayı size hediye olarak karınca uçuşu oyununu sunmaya karar verdik. Başarılı çalışmalarımız ile size aktardığımız bu oyun sayesinde oldukça verimli bir şekilde güzel sonuçları elde etmeniz mümkün olacaktır. Karınca uçuşu oyununda havada yem avına çıkan bir karıncayı kullanmaktasınız. Bu yem ile karınca uçurulmakta ve düzenli olarak kullanılması neticesinde yüksek puanlar almaktadır. Karınca için en hoş gelecek yemleri bulun ve onları kaçırmayın. Bu şekilde onun için ihtiyaç duyduğu yiyecekleri alacak ve bunları stok yapmasına fırsat vereceksiniz. Karıncayı zıplatmak ve aşağıya doğru ya da geriye çekmek sizin elinizdedir. Bunun için yön tuşlarını ve fareyi kullanmanız yeterli olacaktır. Pratik sahada kullanacağınız belli başlı hareketler ile oldukça verimli olarak karıncayı sevindireceksiniz.

Karınca aldığı bonuslar ile sevineceği için bu durum sizin için de heyecanlı ve güzel gelecektir. Uçarken karşınıza çıkan kuşlara çarpmayın ve hızınızı düzenli olarak sabitleyin. Kontrollü olarak yapacağınız hareketler sizi başarıya ulaştıracak en önemli etkenler arasında yer almaktadır. Bu çerçevede verimi tamamlayarak oldukça hoş sonuçlar elde edecek ve yüksek puanlar ile ileri levellere geçebileceksiniz. Web merkezimiz üzerinde yer alan Komik Oyunlarımız sadece bundan ibaret değildir. Karateci çocuktan madenci oyununa, korkutan hayaletlerden canavar dünyasına kadar ilginç, Komik Oyun ve bir o kadar da heyecanlı olan çeşitli oyunlarımız bulunmaktadır. Bu oyunlarımızı sevdiklerinizle, arkadaşlarınız ile hiç sıkılmadan oynamanız mümkün olmaktadır. Tüm verilerimizi üye olan ya da olmayan herkese açmış durumdayız. Bundan dolayı içeriklerimizden yararlanmak için üye olmak gibi bir istekle karşı karşıya kalmamaktasınız. Sizin keyif almanız için gerekli olan her türlü Komik Oyunları hoş bir çerçevede size sunmaktayız. Böylece eğlence üstüne eğlence elde ederek yakınlarınızla aranızdaki sıcaklığı da arttırabileceksiniz. Haydi siz de aramıza katılarak mutlu olanlar arasında yer alın.

Sizi de http://www.komikoyunlar.name.tr web sayfamıza buyur ediyoruz.

Eğlenceli Komik Oyunları Oyna

Recep İvedik Puzzle
Ülkemizde komik film yapan ve stand up tipi programlarla uğraşan pek çok ünlü kişi vardır. Cem Yılmaz, Ata Demirer gibi kimseler de buna örnektir. Fakat komedi açısından Recep İvedik karakterinin yeri daha bir başka olmaktadır. Çok ilginç bir karaktere sahip olan bu kişi komedi denince akla ilk gelen kişilerden olan Şahan Gökbakar’ın oluşturduğu bu karakter oldukça eğlendirmektedir. Bizler bu konunun Komik Oyunlara da yansıması dolayısıyla harika bir puzzle oyununu size sunacağız. Bu oyunda tema sporcu olan Recep İvedik teması ile dolmaktadır. Ciddi bir şekilde bu temayı doldurarak ortaya çıkan görüntü ile başarılı sonuç almanız mümkün olacaktır. Bu görüntü ile yüksek puan alacak ve en doğru yöntemler ile ileri fırsatları takip edebileceksiniz. Her puzzle parçasını en uygun biçimde değerlendirmeniz gerekiyor. Aksi takdirde bütünü oluşturmanız zorlaşacak ve karşılaştığınız bu zor yapı ile bütünü oluşturmanız mümkün olmayacaktır. Bundan dolayı ilk önce parçaları tanıyın ve kesin olarak emin olduklarınızı yerleştirmeye başlayın.

Bu çerçevede görüntünün net bir şekilde yavaş yavaş yerleşeceğini görebilirsiniz. Tüm parçaları topladıktan sonra ortaya çıkan şekli kaydedebilirsiniz. Daha bunun gibi farklı olan puzzle tipindeki Komik Oyunlarımız çoktur. Bunları yerli yerinde değerlendirip ortaya çıkan sonucu ortaya koymanız mümkün olacaktır. Web merkezimiz üzerinde ayrıca Komik Oyun animasyonlar da yer alıyor. Bu animasyonlar oldukça eğlendirici olmakta ve siz bunları oynatmaya başladıktan sonra oynamaktadırlar. Yine, spor oyunlarından yapboz oyunlarına, yarış içeriklerinden boyama içeriklerine kadar oldukça farklı yapılardaki bilgisayar oyunlarımız da bulunuyor. Bunları doğru biçimde değerlendirerek ekstra puanlar kazanmanız mümkündür. Çok hızlı bir biçimde konuları değerlendirerek size nasıl oynandıklarına dair de veri aktarmaktayız. Bu tür pozitif özellikleri sitemizin seçilmesi için başlı başına sebep olmaktadır. Web merkezimizin güncel olması da cabası olmaktadır. Ayrıca oyunlarımızın altında yorum yapma bölümü de mevcut durumdadır. Bu özellik sayesinde olumlu ya da olumsuz eleştirilerinizi bize aktarabilmektesiniz. Daha fazla içerik için oyun merkezimizi kullanarak duygu ve düşüncelerinize uygun olan içeriklerimizi tercih etmeye başlayın. Başarılar diliyoruz.

Sizi de http://www.komikoyunlar.name.tr web sayfamıza buyur ediyoruz.

Eğlenceli Komik Oyunları Oyna

Kaleci Tavuk
Futbol ülkemizin asla terk edilmeyen ve en çok takip ve tercih edilen oyunudur. Hemen hemen her yaştaki insan ülkemizde futbol oynamaktadır. Bu konudaki ilgi ve alakadan dolayı oyun üreticisi olan şirketler futbola dair pek çok farklı bilgisayar oyunları üretmişlerdir. Bizler bunlar arasında yer alan ve Komik Oyunlardan olması dolayısı ile farkındalık oluşturan kaleci tavuk oyunundan söz edeceğiz. Oldukça komik olan bu bilgisayar oyunu güzel konumu ile oldukça beğenilmekte ve tercih edilmektedir. Kaleye geçen tavuğa atacağız şey normal top değildir. Onun kalesine atacağınız şey yumurtadır. Evet, yumurtayı tavuğa hedef almakta ve böylece atışı gerçekleştirerek en yüksek puanları almak üzere hareket etmektesiniz. Yapacağınız bu uygulama ile yüksek puanlara erişerek oldukça mükemmel kazanımlar elde etmeniz mümkün olacaktır. Atacağınız toplar kaleye girdiği vakit kızarmış şekle girecektir. Yani sahanda yumurta gibi bir hale girecektir. Bu durumun sizin için oldukça Komik Oyun ve eğlenceli olarak görüleceğinden emin olabilirsiniz. Bu bilgisayar oyununda alacağınız tüm puanlar sizi daha ileri aşamalara götürüp zorlu bölümlere aktaracaktır.

Her bölümde 10 farklı yumurtayı kullanmaktasınız. Yumurtaları kaleye doğru nişanlayarak hedef almakta ve atışı gerçekleştirerek kazanç elde etmeye çalışmaktasınız. Bunun için fare ile yön belirleyerek atışı gerçekleştirmek üzere hareket etmeksiniz. Yapacağınız her hamle sizin için zor gelebilecektir. Çünkü kaleci gerçekten de çok iyi atışlar yaparak sizi zorlamaktadır. Bu noktada oldukça pratik olan yöntemleri kullanarak her adımınızı uygun çerçevede sonuçlandırmaya bakmanız gerekecektir. Komik Oyunlarımızın böyle eğlencevi olması sizin epeyi hoşunuza gidecek ve hoş bir şekilde değerlendirilecektir. Üstelik bu içeriklerimizi güncel bir şekle sürükleyerek daha iyilerinin aktarımını da sağlıyoruz. Böylece devamlı akan bir nehir gibi olan sitemiz sizin için de oldukça verimli sonuçları doğuracaktır. Bu çerçevede komik kabak yüzünden baba kızdırmaya, sulu şakadan süper ejderhaya ve daha fazlasına kadar çeşitli içeriklerdeki oyunları oynamanız mümkün olacaktır. Bu içerikler arasında en uygun olanlarını sizin için toparlayıp size sunmaktan mutluluk duymaktayız. Aramıza katılarak bizlere oyunlarımız hakkında yorum yapabilir ve merak ettiklerinizi de rahatlıkla sorabilirsiniz.

Sizi de http://www.komikoyunlar.name.tr web sayfamıza buyur ediyoruz.

En Komik Oyunlar Oynayın

Deli Firarda
Pek çok farklı alana dair üretilen flash gameler arasında başlıca olanları göze çarpmakta ve sürekli olarak kullanılabilmektedir. Bu anlamda yarış oyunlarından araba oyunlarına ve daha farklı kulvarlara kadar çeşitli içeriklerden söz etmemiz mümkündür. Bizler bu kadar farklı alanlardaki içeriğe karşın daha çok keyif veren ve eğlendirmekte olan bir kategoriden söz edeceğiz. Bu kategori Komik Oyunlar kategorisidir. Evet, içerik olarak mükemmel anlamda keyif veren ve sürekli değişen yapısı ile dikkat çeken bu oyun hiç şüphesiz sizin için de oldukça anlamlı sonuçlar doğuracaktır. İşte bu oyunlar arasında size deli firarda isimli olanını anlatacağız. Bu harika oyunda ana karakterimiz deli biri olmaktadır. Bu kişi tımarhaneden kaçmak istemekte ve sizden de yardım talep etmektedir. Tımarhaneden kaçmak isteyen bu şahsa yardım etmeli ve çıkması için ona destek olmalısınız. Bu şekilde şahıs tımarhaneden rahatça kaçabilecek ve arzu ettiği yere ulaşabilecektir. Peki deliyi nasıl tımarhaneden kaçıracaksınız? Bunun için size belli başlı detayları vererek sonuç elde etmenizi sağlıyoruz.

Deli kaçarken karşısında çeşitli görevlileri bulacaktır. Bunlardan kurtulmak için iki seçenek mevcuttur. Bunlardan birincisi space tuşu ile zıplamaktır. Bu tuş ile zıplayarak görevlileri arkada bırakabileceksiniz. Fakat zıplarken görevlilerin yakınına düşmemeye büyük önem göstermeniz gerekiyor. Yoksa sizi yakalayabileceklerdir. İkinci husus ise çevrenizde bulunan çeşitli eşyaları ve çöpleri görevlilere atıp onları etkisiz hale getirmektir. Bunun için de eşya ya da çöpün yanına gitmeli ve S tuşunu tıklayarak ona gerekli olan fırlatmayı gerçekleştirmelisiniz. Bu çerçevede yapacağınız hareketler delinin tımarhaneden kaçmasında rol oynayacaktır. Yapacağınız uygulamalardaki ani hareketlerle yüksek puanlar alabilir ve kaliteli davranışlarla bir üst aşamalara geçebilirsiniz. Bunun gibi pek çok ilginç komik oyunlar ile size oyun paylaşımı gerçekleştirmekteyiz. Komik şempanzeden eğlenceli dedeye, madenci isimli oyundan korkutan hayaletlere ve daha fazlasına kadar çeşitli içeriklerimiz ile sizleri eğlendirmekteyiz. Bunlar arasında popüler olanları dilediğiniz gibi seçebilir ve rahatlıkla bunları oynayarak keyif elde edebilirsiniz. Hepinize bol başarılar ve güzel eğlenceler dileyerek aramıza davet ediyoruz. En hoş oyunları bizimle bulacaksınız.

22 Ağustos 2012 Çarşamba

Geliştirici Zeka Oyunları

Avatar Saklı Sayılar
Sayılar matematiğin olmazsa olmaz parçaları ve günlük hayatta en çok kullandığımız terimler arasında yer almaktadır. Sayıların bu denli mühim olan konumu Zeka Oyunları arasındaki önemini de ciddi noktada arttırmıştır. Bu noktada sizin için oldukça düşündüren ve aynı zamanda keyif veren bir oyundan söz etmemiz mümkün olacaktır. Bu oyun avatar saklı sayılar ismi ile müsemma olan bir içeriğe sahiptir. Oyun içerisinde hoş bir sahada oldukça güzel bir manzara bulunmaktadır. Bu manzara içerisinde rastgele çeşitli alanlarda mevcut olan sayılar bulunmaktadır. Bunları incelemek için elinizde bir mercek bulunmakta ve bu mercek ile pratik bir biçimde alanları kontrol edebilme imkanı bulunmaktadır. Mercek ile rahatlıkla alanı incelemekte ve mevcut olduğu şekilde bunu belirleyebilmektesiniz. Bu Hafıza Oyunları sizden beklenen şey doğru bir biçimde alanı incelemek ve bu şekilde ilgili kısmı doldurarak şekil belirlemektir. Bu yöntemi kullanarak rahatlıkla tüm kısımları inceleyebilir ve mevcut olan sayıları bulup onları hedef belirleyebilirsiniz. Düzenli bir şekilde alanı inceler iseniz tüm gizli olan sayıları bulmanız mümkün olacaktır.

Sizden asıl beklenen şeyin iyi bir kontrol ve bu şekilde netice veren dikkat olduğunu unutmayın. Bu gibi Zeka Oyunlarında tamamen iyi bir inceleme ve böylece netice veren kontrol önem kazanmaktadır. Aksi durumda puan kaybı yaşayarak başarısız olma ihtimaliniz de bulunacaktır. Gün be gün daha önemli bir şekle bürünmekte olan bu incelemeler neticesinde siz de karlı çıkarak hem düşünebilir hem de keyif alabilirsiniz. Zaten tüm zeka oyunu şeklindeki oyunlar üzerinde bu tip pozitif hususlar yer almaktadır. Oyunlar arasında en iyi olanları inceleyerek bulabilir ve çeşitli kategorileri kullanarak hoş olanları başka arkadaşlarınıza da rahatlıkla tavsiye edebilirsiniz. Bu yöntemle oldukça başarılı çıkarak en iyi içerikleri kullanmanız mümkün olacaktır. Ayrıca şunu da size belirtmekte yarar var ki içeriklerimiz arasında her yaştan insanın sıkılmaksızın oynayabileceği oyunlar da yer almaktadır. Bunları kendi ilgi ve alakanıza göre tespit ederek en rahat olanları tıklayabilir ve hemen oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler diliyoruz.

Sizi de http://www.zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Geliştirici Zeka OĞyunları

Futbol oyunu dünyada en çok takip edilen ve en çok oynanan oyunlar arasında yer almaktadır. Bu ilgi neticesinde sanal dünyada da çeşitli futbol oyunları yer almaktadır. Bunları herkes rahatlıkla oynayabilmekte ve sevdiği kimseler ile beraber tercih ederek keyif almaktadır. Bunlara karşın biz zekaya dönük olan oyunları kullanarak size önermekteyiz. Çünkü Zeka Oyunları hem keyif vermekte hem de güzel bir şekilde düşündürmektedir. Bu çerçevede çöp adam şut oyunundan söz etmek istiyoruz. Çöp adam şutta ayağınıza gelen topu güzel bir biçimde kullanarak ileri hedeflere vurmak isteyeceksiniz. İleri noktalar üzerinde yer alan yıldızları hedef almakta ve topun mevcut yıldızlara çarpması için düzenleme yapmaktasınız. Vurduğunuz topun hedef noktaya varması bağlamında engelleri aşması gerekiyor. Fare ile topun hedef yönünü belirleyecek ve hızı da bu çerçevede ayarlayarak topa vurmaya çalışacaksınız. Bu zeka oyununda asıl maksat olan şey engellere çarpmadan yönü belirlemek ve böylece düzen sağlamak olacaktır.

Tüm oyun severlere hitap eden bu düzenlemeler sayesinde herkes hiç sıkılmadan ve takılmadan yeni içerikleri kullanabilmektedir. Bizler de bunun için size en hoş Zeka Oyunlarını sunarak keyifle karar vermenizi hedef edinmekteyiz. Bu çerçevede güzel bir biçimde portal kısmını ayarlamakta ve gereken her türlü düzenlemeleri rahatlıkla size sunmaktayız. Bizim için sizlerin hızlıca ve takılmaksızın tüm içeriklere erişmeniz mümkün olacaktır. Bunun için çöp adaş şut gibi çeşit çeşit içerikleri size sunuyoruz. Hız, hedef ve zamanlama hususlarına dikkat ederek yararlandığınız bu içerik sizin keyifle kullanmanız adına her gün daha profesyonel bir şekle bürünmektedir. Bu minvalde zaten oyunu tıkladığınız vakit karşınıza nasıl oynandığına ve dikkat etmeniz durumlara dair bilgiler çıkmaktadır. Bunları iyi bir şekilde düzenlerseniz maksadınız olan hedeflere erişmeniz de aynı çerçevede kolaylık arz edecektir. Ayrıca bunun gibi çeşitli Hafıza Oyunları tiplerini de bizimle bulmanız çok kolay bir hal alacaktır. Kafa topundan vole vuruşuna, çöp adam basketboldan daha fazla içeriğe kadar tüm içeriklerimiz oldukça zengin olmaktadır. Dahası için hemen aramıza katılarak karlı çıkanlar arasında yerinizi ayırın.

Sizi de http://www.zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

Hem eğlenmek hem de öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! Çünkü sizin yararlanmanız adına harika zeka oyunlarını tarafınıza sunan internet sayfamız ile artık mükemmel oyunları çıkarabilirsiniz. Her zaman yenilikleri hedef alarak yaptığımız çalışmalar pratik bir biçimde detaylandırılmakta ve sizlere Zeka Oyunlarını sunmaktayız. Peki web sayfamız üzerinde ne kadar zeka içerikli oyun var? Bunun için şunu örnek olarak gösterebiliriz, “gizli sayıları bulma” oyunu! Bu harika oyun oldukça dikkat çekmekte ve insanı dikkatli olmaya sürüklemektedir. Şöyle ki, oyun içinde elinizde bir uzaktan nişan alacak silah var. Siz bu silah ile uzağı yakınlaştırmaktasınız. Peki silahla neyi hedef alacaksınız? Bunun cevabı da açık: Mekanda gizli olan sayıları!
Şöyle ki, oda içerisinde belli başlı sayılar farklı renklerle yer alıyor. Bunları tespit etmek oldukça zor olacaktır. Oyun sahası içerisinde yer alan bölgeleri iyi oranda incelemelisiniz. Mesela kapı üstünde, saatte ve bunun gibi bölgelerde gizli sayı bulabilirsiniz. Bu gibi alanlarda yer alan sayıları takip etmeli ve yakaladığınız sayılar için farenin sağ tuşunu tıklamalısınız. Yanlış olan bölgeler için tıklamanız size -100 puan cezayı getirecektir. Bu sebeple yapacağınız hareketlere mümkün olduğunca dikkat etmelisiniz. Bu zeka oyununda dikkat edeceğiniz en önemli noktalardan birisi de zamana dkkat etmenizdir. 5 dakika zaman dilimi içerisinde mekanda yer alan tüm gizli sayıları bulmanız gerekiyor. Alacağınız başarısız sonuçlar oyunu kaybetmenize sebep olacaktır. Bu sebeple oldukça dikkatli hareket etmeli ve eksik yönlere karşı arkadaşlarınızdan da destek almalısınız. Bu şekilde yapacağınız işlemler sizi oldukça karlı çıkaracaktır.
Daha bunun gibi pek çok zeka oyunları oyun dünyamız üzerinde yer alıyor. Bunlara örnek olarak fark bulma, benzer bulma,3 boşluk doldurma, işlem çözme, gizemli eşyalar gibi çeşitli oyunlardan söz edebiliriz. Bu tip bilgisayar oyunları oldukça başarılı sonuçları verecek şekilde mantık içeriklerine sahip olmaktadır. Bu çerçevede siz de güzel sonuçları elde etmek için aramıza katılabilirsiniz. Tüm oyunlarımız için bilgiler girmekte ve nelere dikkat etmeniz gerektiğine dair izahları aktarmaktasınız. Böylece oyunlarımızdan başarılı çıkma oranınız oldukça artacaktır.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

Spor, savaş gibi flash oyunlar karşısında her zaman daha faydalı olarak bulunan zeka oyunlarından siz de yararlanmak istiyor iseniz tam da doğru adrese denk geldiniz. Çünkü sizin için onlarca farklı zeka içerikli oyunları bir araya getirmekte ve bunlardan yararlanmanız ile doğru sonuçlar almanızı sağlamaktayız. Bu çerçevede içeriklerimiz arasındaki bazı oyunlardan örnek verebiliriz. Örnek olarak arı yakalama oyunu başarılı oyunlarımız arasında yer alıyor. Bu bilgisayar oyununda evinize giren ve sizi rahatsız eden arıya karşı doğal yöntemleri kullanarak adım atmaya çalışmaktasınız. Oyun içerisinde çeşitli düzenekleri kullanarak hareket etmekte ve yanlış davranışlardan uzakta kalarak ilerleme kat etmektesiniz. Bu noktada elma düşürmeden kaygan ortam oluşturmaya ve bunlar gibi çeşitli noktalardaki hareketlere kadar geniş bir sahada farklılıklarla karşılaşmaktasınız. Tüm bunları iyi oranda takip ederek gerekli olan düzenlemeleri kullanmanız yeterli olacaktır.
Oyun sahasında çevrenizde yer alan tüm kullanabileceğiniz nesnelere dikkat edin. Bu oyunda zekanız ölçülmekte ve elinizdeki materyallerden ne derece yararlanabileceğiniz noktasında fırsatlar kullanılmaktadır. Böylece yapmanız gereken şey geniş düşünmek ve hızlıca fareyi yakalamak için ilerleme kat etmektir. Sitemiz üzerinde mevcut olan zeka oyunu tipi bunlarla sınırlı değildir. Örnek olarak kapıyı bulma, labirent geçme, aritmetik işlem çözme gibi çeşitli içeriklerden söz etmemiz mümkündür. Tüm bunlar iyi bir biçimde değerlendirildikten sonra nasıl adım atmanız gerektiğini daha iyi kavrayacak ve en başarılı sonuçları elde edebileceksiniz.
Ayrıca elma saklama, gizemli bahçe gibi düşünmeye sevk eden ve estetik düşünceyi geliştiren oyunlardan da söz etmemiz mümkün olacaktır. Bu gibi profesyonel adımlardan yararlanarak siz de en iyi değerlendirmeleri elde etmek istiyor iseniz hemen http://zekaoyunlari.name web adresimizi kullanarak bu başarılı oyunlardan mükemmel bir biçimde yararlanma fırsatını elde edin. Özellikle de küçük çocuklar için tavsiye edilen bu tip Zeka Oyunlarını çevrenizdeki miniklere, varsa çocuğunuza da önererek birlikte oynayabilirsiniz. Unutmayın ki oyun seçimi çocuklar için her zaman mühim bir konum edinmekte ve doğru seçilen uygulamalar her zaman en iyi fırsatların kazanılmasında rol oynamaktadır. Siz de aramıza katılarak bunlardan faydalanın.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

Pratik zekayı geliştiren ve olayların görünmeyen yüzlerini de düşünmede rol oynayan Zeka Oyunlarından siz de hoşlanıyor iseniz tam da doğru adrese denk geldiniz! Çünkü her zaman gelişen ve eksik olan yönlere karşı kaliteli bir yapıya sahip olan oyun adresimiz sizin için tamamen yeterli sonuçları doğuracaktır. Oyun adresimiz üzerinde yer alan zeka oyunu tipi oyunlara örnek olarak “drakula örümcek” isimli oyundan söz edebiliriz. Bu oyunda örümcek engelleri aşarak hedefine doğru ilerlemek ve insanları da örümceğe çevirmek istiyor. Bunun için örümceğe destek olmaya var mısınız? Örümceğin hedeflere varması için ağını atması gerektiğini siz de biliyorsunuzdur.
Fakat bunu gerçekleştirmek için sizlerin yönlendirmesine ihtiyaç duyuluyor. Arada mevcut olan engeller sizin hedefe varmanızı kötü olarak etkileyecektir. Hedefi vurma adına dikkatlice hareket etmek için hedefleri fare ile belirleyerek ağ atılmasını sağlayın. Böylece ileri aşama bir fırsatın kullanımı ile yüksek puan almak sizin için de mümkün olacaktır. Zeka oyunları arasında düşünmeyi geliştirmesi ve becerili adım atma noktasında pozitif etkileri bulunabilecek olan bu oyun tam da sizin için geliştirildi. Oyun kolaydan zora doğru gitmekte ve başarılı çıkanlar oyunu bitirebilmektedir. Bu çerçevede hareket ederek siz de olumlu yönleri kullanabilir ve doğru adımlarla hedeflerinize ilerleyebilirsiniz. Bu zeka oyunu dışında farklı oyunları da oynamak istiyor iseniz sizin için web sayfamızı kullanma vakti geldi de çattı!
Çünkü internet sayfamız mükemmel bir oyun dünyası olma özelliğini taşımakta ve her zaman yenilenerek en uygun fırsatlara sahip olmaktadır. Bu çerçevede türlü türlü zeka oyunlarını kullanarak siz de bizi tercih edebilirsiniz. Hemen bunun için http://zekaoyunlari.name web sayfamızı kullanarak yepyeni bir oyun ağına dahil olun. Bizimle geçireceğiniz zaman diliminden oldukça keyif alacak ve mükemmel oyunlarımızı tekrar tekrar kullanarak en iyi oyunları oynamanın verdiği keyfi arkadaşlarınıza da tavsiye edeceksiniz. Bizler kalite noktasında durumdan emin olmaktayız. Siz de bu kalite farkını yaşamak istiyorsanız hemen web adresimizi inceleyerek doğru adımlarla doğru kazançları elde etmeye bakın. İyi keyifler ve güzel başarılar dileriz.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

Temizlik ve tamir içerikli oyunlar Zeka Oyunlarının kapsadığı oyunlar arasında yer almaktadır. Farklı değerlendirmelerin yapılarak oynandığı bu oyunlarda iyi düşünme ve estetik kurgu önemli yer edinmektedir. Bu noktada “okyanusta deliği kapat” oyunundan söz etmek istiyoruz. Bu oyunda okyanusta bir petrol sızıntısı bulunmaktadır. Bu sızıntı canlıların yaşamını çok zor bir biçimde etkilemekte ve onların sağlığına zarar vermektedir. Bu sızıntıyı durdurmak için görevlendirilen kişi sizsiniz! Yapmanız gereken şey imkansız değil fakat biraz zor. Çünkü elinizdeki topları en uygun hareketleri yaparak sızıntıya doğru atmalı ve onu durdurmalısınız. Bunun için tahtaların yerini iyi oynatmalı, eksik olan yönlere karşı pratik açıdan doğru kararlar almalısınız.
Oyun içerisinde fare ile dokunduğunuz yerler kırılmaya ve hareket etmeye başlamaktadır. Mesela tahtaya fare ile dokunduğunuz zaman tahta kırılacak ve top aşağı doğru düşmeye başlayacaktır. Bu noktada hareket alanınızı düzenli olarak belirlemeli ve yanlış davranışlardan uzak kalarak topları kullanma hakkınızı uygun şekilde kullanmanız gerekecektir. Böylece okyanusta yer alan sızıntıyı durduracak ve balıkların rahat bir biçimde bu alanda yaşamalarında rol oynayabileceksiniz. Ayrıca şunu da belirtelim ki her sızıntıyı durdurmanız karşılığında daha farklı aşamalara geçeceksiniz. Böylece mantığınızı daha çok kullanmanız gerekecektir. Bu zeka oyununu oynamaktan oldukça keyif alacağınızdan emin olabilirsiniz. Bunun için hemen internet adresimizi kullanabilirsiniz.
Hızlı kütüphaneciden küp parçalamaya, tetristen kaleyi korumaya, ışıklı labirentten daha farklı oyunlara kadar pek çok oyuna erişmek için web sayfamızı kullanmanız yeterli olacaktır. Bunun için http://zekaoyunlari.name zeka oyunu dünyası sizi de arasına davet ediyor. Bu oyun merkezini kullanmaktan oldukça keyif alacak ve tekrar tekrar bunları oynamaktan büyük keyif alacaksınız. Bunun için pratik bir hareket metodunun yanında hızlılık da önem arz etmektedir. İçeriklerimiz zengin olmakta ve gün be gün yenilenmektedir. Bu çerçevede dikkatlice hareket etmeli ve eksik noktalara karşı yakınlarınızdan da destek almalısınız. Haydi bunun gibi yüzlerce farklı oyun için hemen aramıza katılarak tüm bunlara ve daha fazlasına erişmenin mutluluğunu elde edin. Bizi tercih etmeniz sizin için keyifli olacaktır.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

Mükemmel bir hayal dünyaları bulunan çocukların bu yapılarını zenginleştirmek oldukça önemlidir. Bebeklik döneminden itibaren çeşitli faydalı öğrenme şekilleri ile gelişen minikler, ileriki dönemde oldukça faydalı gelişmelere sahip olmakta ve bu durumun faydasını görmektedir. Bu noktada minikler için güzel bir öğrenme yöntemi olan zeka oyunları yönteminden söz etmemiz mümkündür. Çocuklar için seçilecek bu tip oyunlar onları hem eğlendirecek hem de rahat bir biçimde bazı şeyleri öğrenmelerini sağlayacaktır. Bu çerçevede sizlere zeka oyunu kategorisinde yer alan “kötü tavukları yok et” oyunundan söz edebiliriz. Bu flash oyunu oynarken tahtalardan camlara kadar önemli noktalar göz önünde bulundurulmalı ve dikkatli bir biçimde tercih belirlenmelidir.
Tahtaları balta ile kırmanızla beraber tavukların üstüne düşmelerini sağlayabilir ve aynı şekilde yumurtalara da çarpmalarında rol oynayabilirsiniz. Fakat rastgele tahtalara vurmak pek de başarılı sonuç getirmeyecektir. Şöyle ki, tahtaların yumurtaların üzerine düşmeleri için buna göre biçim vermelisiniz. Aksi durumda tahtalar farklı yere düşecek ve dolayısı ile de arzu edilen netice elde edilemeyecektir. Bu çerçevede sizler için bu zeka oyununu oynarken dikkatli olmanızı öneriyoruz. Aksi durum kazançlı çıkmanızı engelleyecek ve arzu edilmeyen şekilde oyunu kaybetmenize sebep olacaktır. Oyun içerisinde hareket ederken hızınızı pratik bir biçimde ayarlamanız gerekecektir. Yavaş hareket etmeniz sizleri kazançsız kılacaktır. Fakat hızlı oyun oynarken de dikkati elinizde tutmanız gerekecektir.
Sizin için örnek olması açısından sadece bu oyundan söz ettik fakat Zeka Oyunları sadece bunlardan ibaret değildir. Kelimeleri bulma, altın yakalama, kutu şekillendirme, matematik işlemler gibi çeşitli temalar zeka oyunu kategorisi içerisinde yer almaktadır. Bu içerikleri daima zengin bir yapıda değerlendirerek uygun olan şekillerin alınması noktasında yardımcınız olmaktayız. Bunları tercih ederken gerekli olan oynama şekli için de bilgi aktarımı gerçekleştirmekteyiz. Siz de bunun gibi çeşitli oyunları oynamak için http://zekaoyunlari.name web adresimizi kullanabilirsiniz. Web sayfamızı güncel bir yapıda sizlere sunmaktan memnuniyet duymakta ve her zaman aramızda olmanızı arzu etmekteyiz. Bu çerçevede siz de aramıza katılarak çok faydalı oyunlarımızdan yararlanabileceksiniz. Başarılar dileriz.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

Çok zengin bir içerik dünyasına sahip olan zeka oyunları sizin için farklı temaları barındırmaktadır. Bu kategoride yer alan oyunlar geniş bir yelpazede düşünüldüğünde yüzlerce farklı türünün mevcut olduğunu söylemek hiç de zor olmayacaktır. Ki bizler bu kadar farklı temalar arasında “uykuda yürüme” oyunundan biraz söz etmek istedik. Bu oyun içerisinde karakterimiz uyurgezer bir yapıya sahiptir. Bir gece yine uyurgezerliği tutan karakterimiz tehlikeli işlere bilmeden girişmektedir. Şöyle ki, uyuduktan sonra farkında olmadan kalkan karakterimiz caddeye çıkmakta ve bu şekilde hareket etmektedir. Karşısına arabalar, çukurlar çıkan kişi aşağı düşmekte ve arzu etmediği sonuçlarla karşı karşıya kalmaktadır.
Bu zeka oyunu ile dikkatli bir şekilde uyurgezer bir kimseyi yönlendirmeye çalışacaksınız. Bunun için iyi düşünmeli ve yanlış olan her türlü hareketten uzak kalmalısınız. Bunun için space tuşunu kullanmanız yeterli olacaktır. Devamlı yürümekte olan uyurgezer karakterimizi durdurmak için gerekli olan yöntem budur. Fakat her zaman durmak da çözüm olmuyor. Karakterimizin ileri hedeflere sağlam bir biçimde gitmesi için durduktan sonra hareket edilmesi gerekli olan alanlarda hareket etmek için space tuşundan elinizi çekmeniz gerekecektir. Oyun içerisinde farklı aşamalar bulunmakta ve her level bir diğerine göre daha fazla zorlu aşama getirmektedir. Bu kadar zorluk arasında karakterimizi yönlendirmek sadece klavyedeki iki tuşunuza kalmaktadır.
Siz de eğer bu ve bunun gibi mükemmel Zeka Oyunları ile oynamayı arzu ediyor iseniz web sayfamızı kullanmanız için http://zekaoyunlari.name linkini kullanmanız yeterli olacaktır. İnternet adresimizi güncel bir yapıda kılıp bunun gibi pek çok zeka oyununu karşınıza çıkarmaktayız. Bunlar arasında bil kazan, 25 farkı bul, eşyaları bul gibi farklı temalı oyunlardan söz etmemiz mümkün olacaktır. Fakat sizlerin bu büyük oyun dünyasını tanımanız daha güzel aşamaları beraberinde doğuracak ve sizi kazançlı kılacaktır. Sitemize giriş yaptığınızda karşınıza çıkacak olan kategoriler gerekli olan yönlendirmeyi sağlamaktadır. Böylece zeka konulu oyunların yanında dövüş, spor, savaş gibi çeşitli temalı oyunlar kullanılabilecektir. Haydi bunun gibi mükemmel flash oyunlar için hemen adresimizin ziyaretçileri arasında yerinizi ayırın.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

Gerek insanları düşündürmesi gerekse de keyif vermesi açısından zeka oyunları güzel bir noktada bulunmaktadır. Her zaman zengin içerikleri ile gündemde kalan bu oyun tipi devamlı geliştirilmekte ve insanların dikkatini çekmektedir. Örnek olması açısından “kuyruğu kes” zeka oyunundan söz etmemiz mümkün olacaktır. Bu oyunda büyük bir yılan bulunmakta ve bir mecradan geçmektedir. Yılan her zaman büyümekte ve hedefine doğru ilerlemektedir. Bu ilerlemeyi durdurma adına dikkatli bir biçimde hareket ederek ilerlemeyi durdurma lüzumu bulunuyor. Bunun için elinizdeki renkli topları kullanmanız gerekiyor. Yılanın kuyruk bölgesi üzerinde yer alan renkleri vurmalısınız. Tabi bunun için dikkat edeceğiniz önemli bir nokta var. O da şu ki, vurduğunuz topları atarken aynı renkli bölgeleri hedef alma lüzumu doğuyor. Böylece adım adım aşama kat edecek ve eksik noktalardan uzak kalmış bir şekilde yılanı küçültmüş olacaksınız.
Bu çerçevede hızlılığınızı ve renkleri ayrımınızı geliştirecek, hedefinizi süre bitimi gerçekleşmeden vurmuş olacaksınız. Bu kuyruk kesme oyunu ile doğru adımları atmış olacağınızdan emin olabilirsiniz. Burada esas olan nokta hız- pratiklik ve zaman üçlüsünü ayarlamaktır. Özellikle de çocukların bu oyunu oynaması pratik zekaları için güzel neticeleri doğurabilir. Daha bunlar gibi çeşitli zeka oyunu tipleri için hoş bir oyun dünyası kurduk. Kurmuş olduğumuz bu oyun dünyası ile sadece Zeka Oyunlarını oynamakla kalmayacak ve bunun gibi farklı kategorilerdeki oyunları da oynayabileceksiniz.
Örnek olarak Viking macera, silahlı korsan gemisi gibi çeşitli oyunların da yer aldığı zeka oyunları sitemize erişmek için sadece http://zekaoyunlari.name.tr web sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Web sayfamız üzerindeki tüm oyunları güncelleştirmekte ve popüler içerikler ile zenginleştirmekteyiz. Ayrıca her oyunumuz için bilgi talimatları da yer alıyor. Böylece nerede, nasıl hareket etmeniz gerektiğine dair aklınıza takılan sorulara rahatlıkla cevap bulmanız mümkün olacaktır. Çocuk gelişimi açısından güzel sonuçlar doğuran bu oyunları her yaş grubundan olan çocuklar oynayabilir. Siz de bunlardan faydalanmayı arzu ediyorsanız tamamen keyifli sonuçları doğuran internet adresimizi kullanabilirsiniz. Bunun için size tek bir tıklamak kadar uzaktayız.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

İnsanların hayatta duydukları en önemli ihtiyaçlardan birisi de hiç şüphesiz eğitimdir. Doğduktan çok kısa bir süre sonra başlayan bu süreç ölene dek devam etmektedir. Bu noktada doğru öğrenme ve öğrenmeyi de kolaylaştıran şeylere önem vermek gerekmektedir. Bu noktada çeşitli yöntemler geliştirilmiştir. Bunlar arasında en güzel öğrenme metotlarından birisi de eğlenerek öğrenme metodudur. Bu da daha çok zeka oyunları ile gerçekleştirilmektedir. Mantık yürütme, hafızayı geliştirme, problem çözme gibi çeşitli noktalarda faydaları bulunan bu yöntem sizin için de oldukça güzel sonuçları getirecektir. Bu çerçevede zekayı geliştiren “şekilleri unutma” oyunundan söz edebiliriz. Bu oyunda çeşitli şekiller elinizin altında bulunmaktadır. Bunlara örnek olması açısından yıldız, kare, çember ve üçgen şekillerinden söz edebiliriz.
Bu şekilleri tabloya ekleyecek ve tablodaki şekilleri boyayacaksınız. Bunlarla mantıklı ve estetik şekiller oluşturmanız için dikkatli bir biçimde düşünün. Bu çerçevede uygun olan yöntemleri takip ederek doğru kararlar almanız mümkün olacaktır. Yapacağınız şey her seçeneği iyi bir şekilde takip etmek ve estetikliğin yanında vereceğiniz mesaja da bakmaktır. Bu zeka oyunu ile aynı zamanda boyama, boya silme gibi çeşitli el becerileri için bir estetik duygusu da oluşturabilirsiniz. Bu çerçevede oldukça emin adımlar atarak en güzel sonuçları elde etmeniz mümkün olacaktır. Şunu da belirtmek gerekiyor ki, bu oyunda boyama ve şekil ekleme için sınırlı sayıda hakkınız var. Bundan dolayı yapacağınız işlemler için önceden iyi düşünmeniz gerekecektir.
Zeka Oyunları arasında sıklıkla tercih edilen boyama, şekil ekleme gibi oyunlar ile siz de doğru kararlar alarak güzel neticeler alabilirsiniz. Bunun için sadece http://zekaoyunlari.name web linkini kullanarak bu oyun merkezimize giriş yapabilirsiniz. Bu sayede olumlu sonuçlar alacağınızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınız için de bu oyunları kullanabilirsiniz. Şiddet içerikli flash oyunlar yerine bu güzel, mantıklı ve hoş sonuç veren oyunları tercih etmeniz daha doğru bir hareket olacaktır. Haydi hemen siz de tüm zeka oyun türü ve farklı kategoriler için aramıza katılarak doğru adımları atma fırsatını elde edin. Başarılar diliyoruz.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

Oyun oynamanın sadece bir eğlence kaynağı olduğunu düşünen kimseler yanlış düşünmektedirler. Bu kimseler oyun oynamanın eğlencenin yanında eğitim, öğrenme açısından da faydalı olduğunu unutmaktadırlar. Bu noktada zeka oyunları ön plana çıkmaktadır. Zeka içerikli oyunlar ile özellikle de çocuklar daha etkili bir biçimde öğrenmektedirler. Bu çerçevede çocuklara sevmedikleri şeyler sevdirilmekte, öğrenmekte zorluk çektikleri şeyler öğretilebilmektedir. Mesela zeka oyunu tipleri ile çocuklara matematik sevdirilebilir. Matematikten nefret eden çocuklara karşı bu uygulama oldukça verimli olmaktadır. İşte bu sebeple bizler çocuklar için güzel ve eğlenceli zeka içerikli oyunlarını tavsiye ediyoruz. Bu yöntem hakkında çocuk gelişim uzmanlarının oldukça faydalı olan izahlarını okumanız sizin adınıza yararlı olacaktır.
Örnek olarak “resimleri unutma!” oyunundan söz edebiliriz. Bu zeka oyunu ile hafıza geliştirilebilmektedir. Şöyle ki, farklı kutularda farklı resimler bulunmakta ve bu farklı resimler arasında bazıları aynı olmaktadır. Sizler bu kutulardaki resimleri tek tek seçmektesiniz. Bu seçmenin ardından aynı olanları fark etmek ve böylece oyunda başarılı çıkmak durumundasınız. Oyun içerisinde aynı olanları fark etmeniz sizlere puanlar getireceği gibi aynı zamanda akılda tutma özelliğinize de katkıda bulunacaktır. Bu gibi
Zeka Oyunları sayesinde hafıza, mantık yürütme gibi özelliklerinizde artış görülecektir. Bu oyunlar özellikle de çocuklar için oldukça faydalı bir konum arz ederek keyif vermektedir.
Hiçbir şekilde kötü etkileri olmayan ve çocuk gelişim uzmanları tarafından tavsiye edilen zeka oyunu türleri için internet adresimizi kullanmanız yeterli olacaktır. Tamamen hızlı yöntemleri kullanarak bu oyunları oynayacağınız gibi süre kısıtlaması olmayanları da oynayabileceksiniz. Bu flash game türlerini oynadıktan sonra ne denli güzel kararlar aldığınızın siz de farkında olacaksınız. Bu çerçevede en güzel, en faydalı ve zekaya yararlı oyunlar için http://zekaoyunlari.name adresimizi tercih edebilirsiniz. Gün be gün geliştirdiğimiz ve yeni oyunlar ile takviye ettiğimiz, kullanıcı yorumlarını dikkate aldığımız bu oyun sitemiz ile başarılı adımlar atmanız mümkün olacaktır. Web sayfamızı kullanarak oyun oynarken bunları sevdikleriniz için de sosyal paylaşım ağlarından paylaşabilirsiniz. Hemen siz de bunları oynamak için aramıza katılarak karlı çıkın.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

İnsanların farklı karakter yapılarına sahip olması tercih ettikleri oyun türlerini de değiştirmektedir. Mesela sert bir kişiliğe sahip olan bir insan savaş tipi oyunları daha çok tercih etmektedir. Bu durum gerek ilgi alanlarına göre değişmekte gerekse de cinsiyet yapılarına göre farklılık göstermektedir. Yine, küçük kızların kuaför, pasta- yemek yapma gibi oyunları daha çok tercih etmeleri de bu çerçevede düşünülebilmektedir. Bu bağlamda bizler daha çok insana hitap eden, herkesin rahatlıkla tercih edebileceği bir oyun tipini paylaşma adına web adresimizi size tavsiye ediyoruz. Kurduğumuz sanal oyun dünyası ile kart oyunlarından tutunuz da spor oyunlarına kadar farklı oyunları bulmanın yanında Zeka Oyunlarını daha sıklıkla bulacaksınız. Çünkü zeka içerikli oyunlar mantıksal olarak daha faydalı olmakta ve insanları daha çok düşünmeye sevk etmektedir.
Bu çerçevede bunlar arasında bulunup faydalı olan “balonları akılda tut” isimli oyundan biraz söz etmek istedik. Bu oyunda farklı kutularda farklı balonlar bulunmaktadır. Oyun başlarken sabit bir şekilde bunlar size gösterilmektedir. Oyuna başlarken ise bu kutulardaki topların yeri değiştirilmekte ve her top farklı bir alana bırakılmalıdır. Tabi bu değişim tamamen hızlı bir biçimde yapılmaktadır ki oyunu oynayanların dikkati dağılsın. Bu zeka oyununda amaç olan şey toplar değiştikten sonra bunları yerli yerine koymaktır. Bu sayede dikkatinizin ne denli iyi olduğuna bakabileceksiniz. Dikkatiniz iyi ise topların nereye konması gerektiğini iyi bir biçimde anlayacaksınız. Şunu da belirtelim ki oyunda her başarılı olduğunuz vakit daha zor olan bir level ile karşı karşıya kalmaktasınız. Bu çerçevede iyi düşünmeli ve buna göre hareket ederek doğru kararlar almalısınız.
Bu oyun gibi onlarca farklı zeka oyunlarımız bulunuyor. Bunlara örnek olarak arıyı yakala, balonları yakala, altın topla gibi içeriklerden söz etmemiz mümkün olacaktır. Yapmamız gereken esas şey dikkatli bir biçimde düşünerek hayal gücümüz ve zekamızı birleştirmektir. Bu sayede çok daha başarılı olmamız mümkün olacaktır. Her oyunumuzu tıklarken oyunlar hakkında bilgiler karşınıza çıkacaktır. Daha fazlası için hemen http://zekaoyunlari.name internet adresimizi kullanarak şanslı çıkın.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

Eğlenceli Zeka Oyunları Oyna

“Teknoloji çağı” olarak adlandırılmakta olan bir çağda yaşıyoruz. Bu çağda yaşamamız sebebiyle hayatımızdaki her alanda teknoloji ile karşılaşmaktayız. Eğitimden sağlığa, spordan daha farklı alanlara kadar teknolojinin etkisini hissetmekteyiz. Bu bağlamda oyun anlayışının değiştiğini müşahede etmek de mümkün olmaktadır. Eskiden beştaş gibi sokak oyunları oynanırken şu anda bilgisayar teknolojisi ile oluşturulmuş olan oyunlar oynanıyor. Bu çerçevede mükemmel flash oyunları sizlerle paylaşma adına bir oyun sitesi geliştirdik. Bu oyun sitemizde sudoku oyunlarından kart oyunlarına, dövüş oyunlarından daha fazla kategorilere kadar çeşitli oyunları bulmanız mümkün olacaktır. Her zaman pratik bir yapıda geliştirdiğimiz bu oyunlar sizin için harika sonuçlar verebilecektir. Bunlar arasında özellikle de zeka oyunlarına dikkat çekmek istiyoruz.
Zeka içerikli oyunlar genel çerçevede mantık kullanımı ile oynanmaktadır. İnsanı daha fazla düşünmeye sevk eden bu oyun türü sayesinde insanlar oldukça haz almakta ve vaktini keyiflice geçirebilmektedir. Bu çerçevede gerek eğlence gerekse de mantığı kullanarak öğrenme adına sizlerin de zeka oyunu kategorisini kullanmanız yeterli olacaktır. Mesela Zeka Oyunları arasında çokça oynanan “acıkan kedi” oyunundan söz edebiliriz. Bu oyunda kediniz acıkmış ve hamburgere ulaşmaya çalışmaktadır. Fakat ortada problem var. Hamburgere ulaşmak isteyen kedi sizden yardım istemektedir. Yapmanız gereken şey ise oldukça basittir. Şöyle ki, hamburgelerin düşmesini engelleyen engelleri kırmalı ve aşağıya düşmesini sağlayarak kedinin onu yemesini sağlamalısınız. Bu oyun eğlenceli olan bu yönü ile sizlere oldukça keyif verecektir. Bu çerçevede arkdaşlarınıza da bunları tavsiye ederek onların da bu oyunu oynamalarını sağlayabileceksiniz.
Siz de mükemmel zeka oyunu türleri için sadece http://zekaoyunlari.name internet adresimizi kullanarak keyif dolu oyunlardan yararlanabilirsiniz. Bunun için pratik yöntemlerle hareket etmeli ve size gelen oyun talimatlarını kullanarak uygulamaları kullanmalısınız. Böylece karlı çıkan taraf siz olacak ve aşamaların hepsini başarılı bir şekilde bitirerek diğer level tiplerine geçebileceksiniz. Bunun için size verdiğimiz adresi kullanarak doğru sonuçları elde etmeniz mümkün olacaktır. Aradığınız pek çok oyunu bu adreste bulacak ve doğru adımlarla tüm oyunları başarılı olarak bitirmenz mümkün olacaktır.

Sizi de http://zekaoyunlari.name web sayfamıza buyur ediyoruz.

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Rekabetin iyiden iyiye arttığı flash tabanlı oyun sektöründe bu hizmeti veren siteler farklı arayışlar içine girerek rakiplerinin bir adım önünde geçmeyi hedeflemektedirler. Yeni ve değişik oyunları sitelerine yerleştirmek yoluyla hamleler yapmaktadırlar. Daha sonra kızların da flash oyun oynama alışkanlığının olduğunu gören siteler içeriklerini bu yönde geliştirmeye başlamışlardır. Hatta bazı firmalar sadece kızlara yönelik oyunlar içeren siteler açmışlardır.

Kızlara yönelik olan flash tabanlı oyunlardan en popüler olanları yemek oyunları, bebek oyunları, kuaför oyunları ve makyaj oyunlarıdır. Erkek oyunlarını oynamaktan sıkılan kızlara yönelik yapılan bu siteler büyük bir ilgiyle karşılaşmıştır. Bunun sonucunda her geçen gün değişik kız oyunları sitelere eklenmeye başlanmıştır. Ayrıca sadece bir kategoride oyun içeren siteler de gün yüzüne çıkmışlardır. Bunlara örnek verecek olursak sadece yemek oyunlarının veya sadece bebek oyunlarının olduğu siteler günümüzde oldukça ilgi görmektedir.

Tek bir kategoride oyun sitesi yapmak zor iştir. Örnek olarak sadece yemek oyunları adın altındaki oyunları siteye koyup diğer oyunları koymamak büyük bir risktir. Çünkü yemek oyunu oynayan çocuğun canı bir anda başka türde bir oyun oynamak isteyebilir ve aradığını sitede bulamayan çocuk siteden ayrılıp diğer sitelere girer. Hal böyle olunca en mantıklı görünen yol bütün oyun kategorilerindeki oyunların bir site altında toplanmasıdır. Bu durumda bir oyun türünden sıkılan çocuk oynamak istediği başka bir oyun türünü de sitede bulacağı için sözü geçen sitede daha fazla vakit geçirecektir.

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

İnternetten oyun oynamak son yıllarda çok moda haline gelmiştir. Küçük büyük herkes severek oyun oynamaktadır. Özellikle çocukların oyun oynaması nedeniyle flash oyun sektörü büyük bir patlama içine girmiştir. Binlerce site içinde on binlerce değişik oyunu bulabilmek mümkündür. Bu oyunların içinde savaş oyunları,
yemek oyunu, spor oyunları, uzay oyunları, araba oyunları, bebek oyunları ve yetişkinlere yönelik adult oyunlar bulunmaktadır.

Erkeklerin oynadıkları oyunlar genelde savaş oyunları, spor oyunları ve araba oyunlarıdır. Bu konuda binlerce siteye rastlamak mümkün olmaktadır. İlk başlarda kızlara yönelik oyunun pek fazla olmaması nedeniyle kızlar da hoşlanmasalar bile bu oyunları oynaya durumunda kalmışlardır. Daha sonra bu durum fark edilip kızlara yönelik yemek oyunları, bebek oyunları, giydirme oyunları, makyaj oyunları, kuaför oyunları gibi oyunları bünyelerinde bulunduran flash oyun siteleri açılmış ve bu siteler kızlara tarafından yoğun ilgi örmüşlerdir.

Sadece kızlara yönelik oyunların bulunduğu sitelere de günümüzde rastlamak mümkün olmaktadır. Hatta bu işi bir adım ileriye taşıyıp yemek oyunları gibi sadece bir kategoride be bu yemek oyunlarının alt kategorilerindeki oyunları içeren siteler de açılmış durumdadır. Bu siteler sadece bir tipte oyun seven çocuklar için idealdir. Diğer türlü ise birçok oyun çeşidini içeren siteler daha fazla prim yapmaktadırlar. Çünkü oyun oynayan çocuk bir zaman sonra oynadığı oyundan sıkılıp başka türde bir oyun oynamak isteyebilmektedir

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Flash oyun sektörü çok gelişmiş ve günden güne de büyüyen bir sektör konumundadır. Bu pazarda rekabet de oldukça fazladır. Rekabetin bu denli fazla olmasının temel nedeni çocukların bu flash oyunlara olan ilgisinin giderek artması nedeniyle artan flash tabanlı oyun hizmeti veren sitelerin sayısıdır. Site sayısındaki artış nedeniyle rekabet bu denli artmıştır. Hal böyle olunca da bu alanda hizmet veren siteler bir adım öne çıkabilmek adına farklı uygulamalar yapmak durumuna gelmişlerdir. Oyun altyapılarını her zaman geliştiren bu siteler her geçen gün daha yeni ve daha farklı oyunları çocukların beğenisine sunarak diğer rakipleri karşısında avantaj dağlamak istemektedirler.

Farklı arayışlar içine giren bu siteler kızların da oyun oynama alışkanlığı edinmesinden faydalanarak kızlara yönelik oyunlar üretmeye başlamışlardır. Bu oyunlardan en fazla oynananları bebek giydirme oyunları, makyaj yapma oyunları, kuaför oyunları ve yemek oyunlarıdır. İşi biraz daha ileriye götürmek isteyen firmalar sadece bir oyun kategorisine yönelik siteler de kurmuşlardır. Örneğin sadece yemek oyunlarının bulunduğu internet siteleri mevcuttur.

yemek oyunu kız çocukları tarafından en fazla oynanan oyunlardandır ve sadece yemek oyunlarını içeren siteler de bu günlerde gittikçe popüler olmaya başlamışlardır. Çünkü bu sitelerde sadece yemek pişirme oyunları değil çok farklı tarzdaki yemek ile alakalı oyunları da bulabilmek mümkündür. Kızlar doğaları gereği yemek oyunlarını ve yemekle alakalı oyunları sevdiklerinden dolayı bu tarzdaki siteler iyi prim yapmaktadırlar.

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Yemek oyunları kız çocuklarının en fazla oynadığı oyunlar arasındadır. İlk başlarda flash oyunlar sadece erkek çocuklarına yönelik olarak sitelerde yer almaktaydılar. Ama sonraki zamanlarda kız çocuklarının da oyun oynadığını ve kızların erkek oyunlarını oynamaktan zevk almadığını gören oyun firmaları kız çocuklarına yönelik oyunlar da tasarlamaya başlamışlardır. Bu kız çocuklarına yönelik oyunların başını yemek oyunları ve bebek giydirme oyunları çekmektedir.

Rağbetin bu kadar yoğun olduğu flash oyun sektöründe sadece kız çocuklarına yönelik oyunların bulunduğu ve hatta sadece yemek oyunları gibi tek bir kategorideki oyunların bulunduğu flash tabanlı oyun hizmeti veren sitelere de rastlamak mümkün olmaktadır. Bu durum da pazarın ne kadar geniş ve oyun oynayan çocuk sayısının ne kadar fazla olduğunun bir göstergesidir.

Sadece kızlara yönelik oyunların bulunduğu flash oyun sitelerinde çoğunlukla yemek oyunu, bebek giydirme ve bebek bakıcılığı oyunları, makyaj oyunları ve kuaför oyunları ağırlık göstermektedir. Ayrıca Barbie, Sindy, Dora, Pamuk Prenses oyunları gibi sevilen çizgi film ve masal dünyası kahramanlarına yönelik oyunlar da kız çocukları tarafından yoğun ilgiyle karşılanmaktadır.

Daha da özele inip sadece yemek oyunları gibi oyunların bulunduğu flash tabanlı oyun sitelerinde ise bu türdeki oyunların alt kategorileri mevcuttur. Örnek olarak yemek oyunlarının bulunduğu flash tabanlı oyun sitelerinde sadece yemek pişirme oyunları değil; aşçılık veya garsonluk yapma oyunlarına da rastlamak mümkün olmaktadır.

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Kız erkek fark etmeksizin çocuklar, zamanlarının büyük bir bölümünü ister sokakta parkta arkadaşlarıyla istese de bilgisayar başında internette oyun oynayarak geçirmektedirler. Oyun oynamak çocukların çok eğlendikleri bazen de eğlenirken öğrendikleri aktivitelerdendir. Oyun oynama furyasının bilgisayar üzerinden olduğu günümüzde çocukların tercih ettiği oyunlar en fazla flash oyunlardır. Hal böyle olunca da flash oyun pazarı gittikçe büyüyen ve rekabetin yoğun olduğu bir pazardır.

Flash oyun sitelerinde hem kız çocuklarına hem de erkeklere yönelik oyunlar bulunmaktadır. İlk başlarda oyunlar erkek çocuklarının seveceği tarzda oyunlar olurken; kızların da oyun oynamaya başlaması nedeniyle kız çocuklarına yönelik oyunlar da yapılmış durumdadır. Kız çocuklarının en çok sevdiği oyunlar yemek oyunları ve manken giydirme oyunlarıdır. Bu iki oyun kategorisine rağbet o kadar yoğundur ki sadece yemek oyunu veya sadece manken giydirme oyunlarının olduğu oyun sitelerine de günümüzde rastlamak mümkün olmaktadır.

Yemek oyunlarının bulunduğu flash tabanlı oyun oynama hizmeti veren sitelerde yemek oyunlarının onlarca farklı çeşidi bulunmaktadır. Bu oyunları oynayan genelde kız çocukları olup zaman zaman erkekler de bu sitelerde vakit geçirmektedirler. Her türlü yemek pişirip servis etmenin mümkün olduğu bu yemek oyunları sitelerinde sadece klasik yemek hazırlama oyunlarına değil; çok farklı tarzda oyunlara rastlamak da mümkün olmaktadır. Örneğin bir restoranda aşçılık veya garsonluk yaparak müşterilere yemek yetiştirmeye yönelik olan oyunlar farklı oyunlar arasındadır.

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Yemek oyunları son yıllarda flash oyun sektörünün patlamasıyla ortaya çıkmış kızlara yönelik olan oyunlardandır. Çıktığı zamandan bu yana büyük bir ilgi gören yemek oyunları kategorisi adı altında onlarca farklı çeşitte oyun bulabilmek mümkündür. Bu oyunların popülerliği günden güne artmaktadır. Kızların internette daha çok oyun oynamaya başlaması nedeniyle sadece yemek oyununa yönelik siteler açılmış ve bu sitelere de rağbet günden güne fazlalaşmaktadır.

Yemek oyunları adı altında birçok oyun bulabilmek mümkündür. Bu oyunların sayısı giderek artmaktadır. En fazla rağbet gören yemek oyunları klasik yemek hazırlama oyunlarıdır. Burada hazırlanan yemeğin bir önemi yoktur. Hemen hemen her türlü yemeğin, pastanın, tatlının, ızgaranın, kızartmanın ve salatanın oyunu mevcuttur. Oynanması gayet basit olan bu oyunlarda amaç malzemeleri doğru oranlarda ve doğru biçimlerde hazırlayarak yemeği oluşturmaktır. Yemek oluştuğunda ise geriye bu yemeği güzelce süsleyip servis etmek kalmaktadır.

Yemek oyunlarının adı altında çok farklı tarzda oyun bulup oynayabilmek mümkündür. Bu oyunlar sadece yemek pişirmeye yönelik oyunlar olmamaktadır. Örneğin bir fastfood restoranında aşçılık veya garsonluk yapmak gibi çok farklı oyunlar mevcuttur. Bu oyunlarda amaç hızlı olabilmektir. Yemek hazırlama bölümünde çalışıyor iseniz gelen siparişlerdeki yemekleri en çabuk ve doğru şekilde hazırlamanız gerekmektedir. Eğer garson olarak çalışıyorsanız müşterilere siparişlerini doğru bir şekilde ve zamanında iletmek zorundasınız. Müşteriler kalktığı zaman ise yeni müşteriler için masaları hızlı bir şekilde temizlemeniz gerekmektedir.

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Oyun oynayan çocuk her zaman farklı şeyler öğrenmektedir. İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte çocuklar bilgisayar oyunlarına yönelmişlerdir. Bu durum sonucunda flash oyun sektörü büyük bir gelişme içine girmiştir. Flash oyun hizmeti veren site sayısında gözle görülür bir artış gözlenmiştir.

Site sayısının artmasının ardından bu sitelerdeki oyunlar da çeşitlilik göstermeye başlamıştır. Rekabetin iyiden iyiye arttığı flash tabanlı oyun sektöründe bu hizmeti veren siteler farklı arayışlar içine girerek rakiplerinin bir adım önünde geçmeyi hedeflemektedirler. Yeni ve değişik oyunları sitelerine yerleştirmek yoluyla hamleler yapmaktadırlar.

Farklı arayışlar içine giren bu siteler kızların da oyun oynama alışkanlığı edinmesinden faydalanarak kızlara yönelik oyunlar üretmeye başlamışlardır. Bu oyunlardan en fazla oynananları bebek giydirme oyunları, makyaj yapma oyunları, kuaför oyunları ve yemek oyunlarıdır. İşi biraz daha ileriye götürmek isteyen firmalar sadece bir oyun kategorisine yönelik siteler de kurmuşlardır. Örneğin sadece yemek oyununın bulunduğu internet siteleri mevcuttur.

Kız çocuklarının en çok oynadığı oyunların başında yemek oyunları gelmektedir. Yemek oyunlarında sadece yemek pişirme oyunları yoktur. Birçok farklı türdeki oyun bu kategori altına toplanmıştır. Garson oyunları ve pasta süsleme oyunları bu oyunlara verilebilecek bazı örneklerdir. Yemek oyunları kategorisi altındaki garson oyunları bir restorana gelen müşterilere servis yapmakla ilgilidir. Bu oyunlarda hızlı olmak ilk kuraldır. Müşteriden alınan siparişi doğru ve en hızlı şekilde müşteriye iletmek ve müşteri yemeğini yiyip masadan ayrıldığında masayı yeni müşterilere hazır olacak bir biçimde temizlemek gerekmektedir.

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Yemek oyunları kız çocuklarının en çok tercih ettiği oyunlardandır. Erkek oyunlarını oynamaktan sıkılan kızlar adına yapılmış oyunlar arasında en fazla ilgi gören oyunlardan olan yemek oyunları bütün kızlar tarafından sevilerek oynanmaktadır. yemek oyununın haricinde manken giydirme oyunları, makyaj yapma oyunları, kuaför oyunları da kızlara yönelik olan oyunlar arasında en fazla talep görenleridir.

Yemek oyunlarına talebin bu kadar fazla olmasından dolayı bu kategoriye onlarca farklı çeşitte oyun eklenmiştir. Bunlardan başlıca oyunlar yemek pişirme oyunları, içecek hazırlama oyunları, hamburger ve pizza yapma oyunları, pasta yapma ve süsleme oyunları, garsonluk veya aşçılık yapma oyunlarıdır.

Yemek pişirme oyunlarında her çeşit yemeğin pişirilip hazırlandığı oyun bulunmaktadır. Kızartmalardan sulu yemeklere, ızgaralardan salatalara her türlü yemek ve tatlı çeşidini hazırlama oyununu yemek oyunları kategorisi altında bulabilmek mümkün olmaktadır. Yemek pişirme oyunlarında ilk önce malzemeler yıkanıp doğranır. Daha sonra bir kapta kavrulup suyu atılır ya da kızartılır. En sonunda sosları ilave edilerek servise hazır hale gelmiş olur.

Pasta hazırlama oyunlarında ise önce pasta kekinin hamuru hazırlanarak pişirilir. Daha sonra pastanın kremaları hazırlanarak pişirilen kekin üzerinde sürülür. En sonunda da pasta süslenerek servise hazır hale gelmektedir. Yemek oyunlarında temel mantık bu şekildedir. Aynı mantıktan yola çıkarak içecek hazırlamalar, hamburger ve pizza hazırlamalar, salata, sütlü ya da kremalı tatlı hazırlamalar da yapılmaktadır.

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

Flash oyun sektörünün bu kadar gelişmiş olduğu günümüzde erkekler kadar kızlar da bu siteleri ziyaret edip oyun onamaktadırlar. Ancak oyunların çoğunun erkek çocuklarına yönelik olması kız çocuklarının biraz canını sıkmaktadırlar. Oynayacak oyun bulmak için dakikalarca arama yapan kızlar sonunda yine erkeklerin oyunlarını oynamak zorunda kalmaktadırlar.

Günümüzde artık kız çocuklarına yönelik oyunlar da flash tabanlı oyun hizmeti veren sitelerdeki yerlerini almışlardır. Oyun oynayan kız çocuklarının sayısının hiç de azımsanmayacak derecede olduğunu fark eden oyun siteleri artık bünyelerinde kızların da severek oynayacağı oyunlar almaktadırlar. Hatta bu işi daha da iler götürüp sadece kızlara yönelik oyunların bulunduğu oyun siteleri de açılmıştır.

Flash tabanlı oyunlar arasında kızlara özel binlerce çeşit oyun bulunmaktadır. Bu oyunlardan en fazla rağbet görenler yemek oyunları, manken giydirme oyunlarıdır. Manken giydirme oyunlarında kızlar mankenleri kendi zevklerine göre giydirip yeni yeni giyim tarzları oluşturabilmektedirler.

Yemek oyunları oynayan çocuklar da burada farklı farklı yemekleri pişirip hem eğlenirken hem de küçük yemek tarifleri öğrenebilmektedirler.
yemek oyunu kız çocuklarının en çok tercih ettiği oyunlardandır. Hal böyle olunca da yemek oyunları kategorisi altında onlarca farklı çeşitte oyun bulabilmek mümkün olmaktadır. Yeri geldiğinde yemek pişirilen bu oyunlarda yeri geldiğinde de bir restoranda garson veya mutfağında aşçı olarak çalışıp müşterilere yemek yetiştirmeyi görev edinerek oyun oynayabilmek mümkün olabilmektedir.

En Güzel Yemek Oyunları Oyna

[] Günümüzde hemen hemen her evde bilgisayar ve internet bulunmaktadır. İnternet kullanımının bu denli yaygın olması nedeniyle internet kullanım yaşı da bir hayli düşmüş durumdadır. Artık okul çağı öncesi çocuklar bile bilgisayar ve internetle haşır neşir olmaktadırlar. İnternette vakit geçiren çocuklar bu vakitlerinin büyük bir bölümünü oyun oynayarak geçirmektedirler.

İnternetten oyun oynayan çocuklar oldukça eğlenmektedirler. Oyun seçeneğinin bol olmasından dolayı oyundan oyuna atlayarak saatlerini sıkılmadan geçirebilmektedirler. Çocukların en çok tercih ettiği oyunlar kısa ve basit olmalarından dolayı flash tabanlı oyunlardır. Bu oyunlara yoğun ilgi olması nedeniyle bu yönde hizmet veren internet sitelerinin sayısı artmış durumdadır.

Site sayısının artması ve rekabetin iyice kızışması nedeniyle bu siteler farklı arayışlar içine girmişlerdir. Şu günlerde kızlarında bu sitelerden oyun oynamasıyla kızlara yönelik oyunlar popülerdir. Bu oyunlar arasında yemek oyunu ve bebek oyunları en fazla oynananlardır.

Yemek oyunları kız çocukları tarafından oldukça sevilmiştir. Hal böyle olunca yoğun ilgi karşısında internet siteleri de yemek oyunlarına her geçen gün yenilerini eklemektedirler. Oynayan çocuk ve oyun sayısı birbirine paralel olarak artmıştır ve sadece yemek oyunlarına yönelik sitelere de günümüzde rastlamak mümkündür. Bu yemek oyunları sitelerinde yemek pişirme oyunları, pasta süsleme oyunları, içecek hazırlama oyunları, pizza ve hamburger yapma oyunları, kızartma ve ızgara yapma oyunları, garsonluk yapma oyunları gibi birçok farklı oyuna rastlamak mümkündür.

18 Ağustos 2012 Cumartesi

Komik Oyunlar

Eğlenmek isteyenler için harika bir oyun olan uçan postacıya ulaşmanız artık çok kolay! Komik Oyunlar arasında bulunan ve gün be gün oyun kitlesini arttıran bu oyunda harika aşamaları geçebilir ve mükemmel bonusları elde ederek dilediğiniz gibi eğlenebilirsiniz. Bu oyunda çeşitli evlere uçarak gidecek ve pencere- balkonda insanlardan postalarını alarak aşağı kısımda yer alan kutuya bırakacaksınız. Bunun için süre zarfında gerekli olan tüm uygulamaları yerinde tamamlamanız gerekiyor. Aksi takdirde game over olacak ve levelin tekrardan başlamasına sebep olacaksınız. Bu sebeple tüm görevleri tamamıyla kısa zaman diliminde yerine getirmeniz gerekiyor. Oyun içerisinde dengenizi sabit tutmakta zorlanabilirsiniz. Bundan dolayı hızınızı ve yönlendirmeleri en uygun biçimde yerine getirmeniz gerekecektir. Ayrıca gitmeniz gereken bölge yeşil yön tuşu ile size gösterilmektedir. Bu sebeple vakit kaybetmeden alana doğru yönelebilirsiniz. Ayrıca havada iken ters düz hareketler yapmanız doğru değildir. Tüm uygulamalar için yavaş yönlendirmeler yapınız. Yoksa hedefi şaşıran süpermenimiz yanlışlıkla yere düşebilecektir.

Uygulamalarda tamamen hızlı biçimde hareket etmeniz gerekiyor. Zaman dolmadan yapacağınız işlemler sizin için oyunun kaybı anlamına gelmektedir. Bölümlerde kurtarılacak posta sayıları değişkenlik göstermektedir. Bundan dolayı bazı bölümlerde 5 postayı kutuya atmak yeterli iken bazı bölümlerde ise 8 gibi yüksek rakamlardaki postaların kutuya atılması gerekmektedir. Alacağınız posta sayıları birden fazla olabilir. Mesela 3 tane postayı aynı anda kutuya götürmeniz mümkündür. Ayrıca süpermenimizin hızını arttırmak için de space yani büyük boşluk tuşunu kullanmak yeterlidir. Bunlar gibi çokça farklı Komik Oyunlarımız bulunuyor. Bunları iyi oranda kullanarak mükemmel kazançlar elde edebilirsiniz. Tabi bunun için vaktindeliğe önem verip hızlılıkla uygulamaları yapmanız da önemlidir. Tüm Komik Oyun temalı oyunlarımız oldukça zengin bir yapıdadır. Sünger bob kardan adamdan yaşlı kadın mücadelesine, ofiste bir gün oyunundan daha farklı oyunlara kadar pek çok ilginç oyunlarımız bulunuyor. Bu içerikleri her zaman güncelleştirip sizin için uygun olacak şekilde bir araya getiriyoruz. Bu çerçevede oyunu oynayan herkes müthiş keyif elde ederek harika kazanımlar elde edecektir. Daha fazlası için flash oyun alemimize dahil olun.

Sizi de http://www.komikoyunlar.name.tr web sayfamıza buyur ediyoruz.